Sunday, February 27, 2011

Follower Ke-1800

Krole mulakan bicara pada pagi ini dengan lafaz...yeahh!!!!hehehe...seronok sangat?apa taknya seronok semalam krolezone fanz bertambah menjadi seramai 1800 orang blogger,alhamdulillah syukur walaupun blog krole ni tak sehebat blogger ben ashari atau tak secantik blogger yuyu zulaikha,namun ada juga yang sudi mengikuti perkembangan blog ni ahaks~terima kasih krole ucapkan kepada semua krolezone fans dan krole harap persahabatan kita biarlah berkekalan ye~ok,entri kali ini krole tujukan kepada blogger firdaus kasim (Firz) yang merupakan krolezone fans yang ke-1800...wuahh!!!thanks bro,krole hargai sangat.Mesti ramai yang kenal dengan beliau kan??kerana krole tengok cara firz ni mesra dan rendah diri orangnya(hasil pantauan dari shoutmix beliau),tapi bagi yang belum mengenali beliau sila klik sini ye~yang krole respek beliau ni mempunyai 4 blog perghh!!!percaya tak???

Photobucket
kalau tak percaya sila tanya beliau sendiri ahaks~hu!!respek krole...krole ni pun 1 blog je payah nak handle kalau 4 blog wuahh!!!rasanya memang tak mampulah!!!hehehe kat atas tu banner rasmi blog beliau hehehe jangan jeles ya~krole dah amik ngeee..kalau korang nak sila minta izin dengan empunya blog ye~ohya sebelum krole terlupa~kepada member-member yang follow blog krole tapi krole belum follow balik...sila beritahu kat krole dalam kadar segera ye~supaya krole boleh follow anda semua balik...krole minta maaf untuk segala kesulitan ye~akhir kata dari krole LONG LIVE BLOGGER!!!



p/s : yeahhh!!!

21 Komen:

.: iEyLa :. said...

congrats bro!!!

adwafarahin said...

tahniah!

pu3mas89 said...

amboi meriah nye die..

cik fara said...

bertuah nye beliaw. teheee

wanie m'nJ said...

tahniah!!
krole,awat ang x folo blog saya??
saya belum folo blog anda lg..hahahahahaha

matdin said...

wuah!!! ramainya follower krole hehe.. 10 kali ganda dari blog matdin hehehe..

Firdaus Kasim said...

wow! mmg surprise krole! ingat ke krole buat entri khas sempena follower yg ke-2000 je.. rupa2nya 1800 pun ada.. hehe..

eh, jgn puji sgt2.. sy nie biasa je orgnya.. haha.. pasal blog tue sebenarnya sy ada 6 blog termasuk wordpress tp ada 3 je yg aktif.. susah nk handle byk2.. wakaka!

Blog krole pun cantik juga, warna biru lg, mcm blog saya.. kalau blog org perempuan diaorang dah ada group blog pink.. mungkin kita boleh buat group blog biru?

anyway thanks ya.. sy letak link blog krole kt bloglist sbg kenang2an ya

CahayaCintaIlahi said...

wah tahniah krole.. tak lame lagi cecah la 2+++ pule huhu ;)

krole said...

Ieyla=wuahhh!!!thanks wak..hehehe hepy ni~

krole said...

adwafarahin=wuahhh!!!thanks wak yeahhh!!!

krole said...

pu3mas=wuahh!!!bestnye wak!!!

krole said...

cik fara=tq wak...alhamdulillah syukur~

krole said...

wanie=wuahhh!!jmput r follow kalo suke~k

krole said...

matdin=wuahhh!!thanks matdin...tp matdin g banyak!!!ngeee..indu ngan matdin~

krole said...

Firdaus Kasim=wuahh!!!hehehe kepuasan bg krole kalo bro suke en3 ni ngeee...thanks bro..keep in touch okai~

krole said...

Cci=wuahh!!rasanya g lme kot nak smpai ngeee~

.:|kamaryeah|:. said...

tahniah krole~
mesti seronok kan follower da ramai2~

nazirulhazwan~ said...

fuyyo, tahniah kepada encik krole:)
makin semangat la bak buat entry pasni.hehe

krole said...

kamaryeah=wuahh!!tu r wak syukur sgt~ ngeee

krole said...

naz=wuahh!!semangat ni bro..heee~tq ye sudi bce~syg naz

sarah mohamad said...

banyak lah followers krole. jeles2 nih. teeheee