Sunday, February 20, 2011

Hantu Yang Melampau

Wuahhh!!!seram tak tengok muka zombie kat atas tu???hehehe...sebenarnya krole nak cerita kat semua,malamni krole tidur seorang je kat rumah,kerana member serumah krole kerja malam...adus bila seorang-seorang kat rumah ni rasa boring pula,selalunya kalau ada dia perghh!!!memang kecohlah rumah,maklumlah member serumah krole ni kanak-kanak riang ahaks..ni kalau dia terbaca mampus krole heee~kalau orang selalu suka tengok cerita-cerita adventure,aksi,cinta dan macam-macam lagi,krole pula lebih minat kepada cerita-cerita hantu~woooo!!!tak tahulah,memang sejak dari dulu lagi krole suka tengok cerita-cerita berunsur hantu ni,i mean macam pontianak dan pocong bukannya seperti zombie atau vampire(kureng skit),bukan apa kalau zombie dan vampire...alah~senang cakap hantu-hantu barat,bagi krole tak best sangat bukan apa~kalau tengok hantu-hantu sebelah barat ni siap boleh kita tumbuk balik.

itu yang kurang sikit tu,mana taknya...muka dah brutal tahap dewa dah~tapi sekali tengok hero boleh tumbuk muka dia,yang lagi tak best tu..dia terus mati,aik???kan dia hantu(dah mati)...boleh mati lagi pula hehehe macam-macamlah~kalau hantu sebelah asia pula perghh!!memang layan tak kiralah hantu malaysiake???siamke???jepunke???mesti dahsyat krole tengok kadang-kadang tu siap boleh masuk dalam mimpi pula~memandangkan krole bermalam seorang je kat rumah malamni...adus ni yang fail ni,mesti kepala otak krole ni teringat akan cerita-cerita hantu yang krole pernah tengok,tak tahulah terlampau fanatik kot~sampai bunyi cicak tadi krole dengar pun boleh terkejut,ahaks.so krole nak minta petua dari member-member semua macam mana krole nak tidur lena malamni???please~



p/s : ngade2..ngeee~

18 Komen:

Belalang Hijau said...

krole ni saje takut2 kan diri sendiri ke?

hahaha

c-tea said...

haha..kelaka la...tidoq luar rumah la...xder cicak..haha..

hehe..bace ayat kursi...amek wuduk...then tido..

cik juja mafia said...

tadi tengok cite Hantu Mak Limah, tapi tepakse setop..

maklum la duk hostel kang malam nak terkucil kan naya, dah toilet jauh mangaiii...

tengok besok jelah!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

takutnya saya tgk gmbr tu wak...huhu

NuSaNa NoSa 91 said...

krole.. grrrr~ jagalah krole klu keen terbayang gmr tu time duk sorang2 nnti.. hu3~ T_T

nadzirah aqilah said...

alamak dtg dah siang.. so xboley nak bagi rahsia.. okey la.. untuk next tyme punye... lau sya..... kalau mlm tu rasa seram sejuk nak tdo.. amik earphone sumbat kat telinga buka lagu ke ayat al-quran ke kuat2 kat henpon sehingga menggegarkan gegendang telinga.. kan selamat dari mendengar perkara2 yg kurang menyenangkan.. hahaha...

errrr.... silah jeles nie.. ayaakkk!!! hahahaha

krole said...

belalang=ngeee...lbh kureng g2 r belalang ngeee~

krole said...

c-tea=huhuhu thanks wak...

krole said...

cik juju mafia=huhuu awak ni~hantu mak limah kan komedi...mula2 tu mmg seram..cube tngok je best~

krole said...

LM=huhuh..siap le tnye hensem ke x lagi ngeee~

krole said...

keen=wuahh!!keen ni sje tmbah krole jd takot~

krole said...

nadzirah=huhuhu tp takot kang terbabas lak tdo wak..ngeee..sal alarm clock x dngaq ngeee~

ha!!!silah jeles ngeee~

nadzirah aqilah said...

errr.... aplikasikan alarm henpon.. kui3....

lagi jeles lagi seronok kenakan org.. ngeee....

sophie said...

Citer macam nie my least favourite. Takut teringat2

Zura said...

samalah...suke jugak tgk cite antu...plg seram tgk cite antu ju-on...

krole said...

nadzirah=ngeee...idea yg bek ngee~

krole said...

sophie=huhuhu same r wak~

krole said...

zura=hahaha!!!sekali same r zura..ju-on r da best~