Friday, November 18, 2011

Selamat Hari Lahir

Hari ini adalah diantara hari yang paling best dalam hidup krole hehehe nak tahu kenapa? sebab hari ini birthday krole yeah!!! pergh!!! waktu balik kerja tadi (kerja malam), bila krole hidupkan handphone terus dapat mesej dari isteri krole yang berbunyi macam ni "selamat hari lahir bang", terkejut krole wuah!!! rupa-rupanya hari ini birthday krolelah!!! aduh apalah tuan badan ni birthday sendiri pun tak ingat hehehe. Lepas tu, sampai je kat rumah macam biasa krole akan on internet tengok apa cerita terkini pergh!!! penuh wall FB krole dengan wish dari member-member huh!!! terharunya!!! seronoknya~ dan ini merupakan hari lahir pertama krole sambut bergelar seorang suami huh!!!.

Kepada member-member yang baik hati krole ucapkan terima kasih kerana sudi wish untuk krole ya, kalau boleh belilah kek macam kat atas tu bagi hadiah kat krole ahaks~ ok happy blogging semua.




p/s : happy birtday to me~

26 Komen:

♥Aien Najwa♥ said...

hehehe..(^__^)..happy birthday krole........

yaya nazeerah said...

hepi birthday :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

selamat hari lahir krole :)

MaYa MustWany said...

hahaha de je domonya..hihi
happy birthday..(ehh kat blog lak wish)

Melati Qistyna's Mummy said...

selamat hari lahir buat seorang yg baru bergelar suami... :) mg bahgia dunia akhirat.....

cik ungu said...

happy besdeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiii

sis92 said...

wah happy birthday :)

eikieyn said...

happy birthdayyy krole!!~

khairul said...

hepy birthday Krole !

ASSOYFINGER67 said...

salam...selamat hari lahir sahabat..semuga dimurahkan rezki dan dikurniakan kesihatan dan kekuatan dalam menempuh hidup!

krole said...

Najwa=huhu thanks wak~

krole said...

yaya=huhu thanks wak~

krole said...

ini belog saya=terima kasih ya~

krole said...

Maya=huhu msti r..kte papa domo...thanks ye maya~

krole said...

melati=thanks kak~

krole said...

cik ungu=tq wak~

krole said...

sis92=thanks sis~

krole said...

eikiyen=thanks wak~hehehe

krole said...

khairul=thanks bro~

krole said...

assoy=thanks brader assoy~

Izzah Idz said...

HB :)

Jericho said...

Selamat Hari Hari Po.. wah, tak sangka sama tarikh pulak kita ni tau.. hahahah

Scarlett O'Hara said...

Ala... terlewat pulak nak wish.Happy birthday ye!

yuyu aziz said...

happy birthday and may all your wish come true.

ur birthday sama dgn my younger sis, baru je celeb semalam :)

remyhazza said...

happy belated birthday bro !!!!

caliph shuriken said...

besday kita beza satu hari jaa bro ^^

*meriah kt wall fb aritu kn, hikk...