Friday, November 4, 2011

Balik Kampung

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger-blogger sekalian. Hari ini krole ada pengumuman penting untuk semua~ hari ini krole balik kampung, alhamdulillah syukur permohonan cuti krole lulus untuk hari raya haji ini dapatlah krole sambut raya haji kat kampung bersama isteri tersayang yeah!!! walau apa pun sebelum terlambat bukan apa takut kat kampung nanti krole tak sempat nak update so krole nak ucapkan selamat menyambut perayaan haji kepada semua muslimin dan muslimat didunia terutamanya jemaah haji yang sedang menunaikan ibadat tersebut.

Ok krole tak boleh lama ni nak bersiap dan terus pergi airport, doakan krole selamat ya... Happy blogging kepada semua, Assalamualaikum~



p/s : yeah!!!

14 Komen:

saya KILA said...

selamat sampai ! :) hehe

-- membakut ke tu ? macam nama tempat di sabah . hehe ^^,v

nurkaloi said...

kaloi balik kampung petang nie ^__^

caliph shuriken said...

salam aidiladha utk krole & family ^^

*wish awal2, hikk...

MaYa MustWany said...

hati girang.selamat raya haji.

Wen said...

selamat hari raya krole... balik tu ati2... hehe

cemomoi said...

haaa.... bule ke kutip duit raya banyak kali nih?

khairul said...

Selamat Hari raya AidilAdha dr saya sekeluarga

krole said...

Kila=ye mmbakut...kmpung halaman isteri krole~

krole said...

nurkaloi=huhu msti best kan~

krole said...

caliph=huhuhu selamat jua walo da lewat~

krole said...

maya=thanks~

krole said...

wen=thanks wen...heee

krole said...

cemomoi=huhu rsenye org da tak bg umur2 cam krole ni~

krole said...

khairul=thanks bro..