Saturday, November 12, 2011

Sedikit Perubahan

Rasanya dah lama kot krole tak buat perubahan untuk blog ni, bukan apa dari semua aspek bagi krolelah kan??? krole berpuas hati dari rupa dan semua gadget yang krole gunakan. Tapi hari ini krole buat sedikit perubahan hehehe rasanya kalau anda semua masuk blog ni terus nampak perubahan yang krole buat. Ya!!! betul gambar kat "official owner" tu!!! saja krole nak tukar angin asyik tengok gambar dengan paper bag tu boring juga krole jadinya, nak dijadikan cerita gambar tu isteri krole yang shoot heee pandai kan isteri krole ambil gambar, kalau harapkan krole pergh!!! memang kurang berbakatlah katakan. Krole harap anda semua suka dengan sedikit perubahan yang krole buat ni.

Bukan apa krole takut korang boring tengok... hehehe gurau je ya. Oklah krole ucapkan happy blogging semua ohya sebelum terlupa krole kerja malam mingguni bermula malamni so jangan malu jangan segan singgah je ke teratak krole ni ya, esok pagi krole akan menjejak anda balik. Happy blogging semua.



p/s : suka2~

5 Komen:

sis92 said...

hoho tak nampak la muka dia :D

krole said...

sis92=huhu nak tukar g r~ngeee

MaYa MustWany said...

rasanya semalam pic lain..yang ni pic lain..wahhh..

krole said...

maya=huhu malu r gne pic haritu ngee~

MaYa MustWany said...

hahaha boleh lak malu.hihih..xkisah,yang ni pun smart n gempak gak