Saturday, July 10, 2010

Buffered Earnings dari Nuffnang(2)

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...krole buka je akaun nuffnang tadi...wuahhh alhamdulillah krole dapat BE ke-2 dari encik nuffnang(yeahhhh!!!!tq nuffnang),kali ini krole dapat buffered celcom broadband,wuahhh ini yang buat krole semakin sayang kat nuffnangni (krole janji xkan meduakn kmo nuffnang...promise:p),disini krole ingin ucapkan tahniah juga kepada member2 blogger lain yang dapat BE,krole tau ramai yang dapat...sebab bila krole BW ada je iklan celcom melekat kat blog member2 semua,hehehe...kan???



krole cayang kamo celcom hehehe...

tapi krole respek kepada sesetengah member kitani....sebab bila dapat BE je,ada yang dapat 4 sekaligus(krole 1 je ngeeee) camne korank buat yer???kongsi2 r tips dengan krole,sal krole ni kre newbes lagi...

p/s : nuffnang I LOVE U....!!!

23 Komen:

ASSOYFINGER67 said...

Setia pada nuff..takkan tergoda!! ha..ha

dunspeak♥ said...

tahniahh ;)

encHIx laNDax said...

Congrats!

krole said...

assoyfinger67=yahhh krole akan trus setian ngan nuffnang...ngeee...

krole said...

dunspeak=tq2x wak..ngeee...

krole said...

enchix landax=tq bro...

p/s : smuanye krana korank,kalo korank x mai blog krole rsenye smpi ble2x krole x dpt buff ni...thanks semua...

mijie said...

tahniah krole..moga2 jangan curang yer..hikhik..

krole said...

hehehehe...okai mijie ngeee...krole cbe stia pd yg satu ngee...

FarHa said...

sy dua hari direct dpt buff hehe tp mls nak tulis..tulis yg first day..nak kumpul lu byk2...nanti baru nak publish hekhek per2 pon tahniah!!

Norhayati Rostam said...

ush, tetap pening dengan anda yang cakap pasal BE ni..
belum sampai masa untuk faham kot.
wahaha.
btw, congrates yah!

krole said...

yeahhhh!!!tq smua...hehehhe...

Eyl said...

tahniah bro dan salam kenal :)

Anonymous said...

waa ! congrate ye ! =p

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

tahniah bro...dapt BE... :-) mantap tuh traffic..

Snoop said...

tahniah krole...hehhe..
moga lagi murah rezeki..

krole said...

wuahhh tq smua..meh kte BW sesame supaya smua dpt BE..jom~~~:)

emieysandra said...

tahniah..smge BE b'tmbah lg..
~_^

AnWaRnAiM said...

hu3 hebat2..la ni naim buffered da jadi meterred suda..hu2

tiefazatie said...

penuh dh shoutmix krole..=)

krole said...

terima kasih semua...hehehe...

tiefazatie=owhhh da pnohker???ngeee
pato x nmpk org mai g ngeee

shada | wentz said...

puiyooo..bes nya dia! :P

krole said...

hahahah...tq2x shada

jari jemari yang berjoget said...

siapa2 boleh tolong komen
klik link ini
mengenai nuffnang

http://secantikmanis.blogspot.com/2010/07/mintak-tolong.html