Saturday, July 17, 2010

Buffered Earnings dari Nuffnang(4)

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...krole nak ucapkan terima kasih banyak2 kepada korank semua,kerana disebabkan korank selalu keblog krole yang tak seberapa ini,krole diberi buffered earning lagi oleh nuffnang dan kali ini ialah iklan "munch'y muzic contest"...terima kasih juga kepada nuffnang kerana sudi memberi BE kepada krole (nuffnang the best,heeeee)..tujuan krole membuat entri ini sebenarnya bukan hendak menunjuk2,tetapi adalah sebagai pembakar semangat kepada semua blogger diluar sana(cheee ayat tuuu...)...yang masih belum lagi dapat BE dari nuffnangni...dan yang kepada yang dah dapat krole ucapkan tahniah!!!!



tak sabar nak dapat BE ke-5 hehehe..le ker nuffnang???heeee...:)


p/s : yeahhhhh....!!!!bestnyeeeee!!!!

17 Komen:

FarHa said...

salamm...sama laa kite..dah dpt nuff ke4 tapi yg youth visa tu hehe...DG BE ke3 hehe

krole said...

x g wak...ngeee...

Wan_hazel said...

hehhee...wan dah wish taniah awal kat krole...hehehe...nanti berlambak lah BE krole nie

krole said...

heheheh..tq wan...krole hrp wan n smua pon akan dpt brlmbak2 hehehe...

Mijie said...

tahniah krole dpt buff lagi..cepat betul kan dpt..bru je dpt sebelum ni kan..

krole said...

mmm...alhamdulillah mijie..murah skit rezeki...tp krole tau mijie g banyak ngeee...;p

RedBoy said...

waaaaaaaa....krole.. red x prnh dpt lg even trafik tinggi mencanak.. nuff x adil.. sampai ati mu..

suka_haha said...

wah!! buff lg ke krole?? tahniah krole hehe

krole said...

redboy=hehehe...nnt dpt r tu RB ngeee...

krole said...

matdin=yes matdin..alhamdulillah..murah skit rezeki...

dunspeak♥ said...

tahniahhh ;)

krole said...

dunspeak=tq wak...

MaryamJamilah said...

wah. lajunye dapat BE :)

krole said...

alhamdulillah wak...murah skit rezeki krole kli ni ngeee...smuanya thanks kpd mmber2...

krole said...
This comment has been removed by the author.
Cha'on said...

kalo trafik banyak lagi banyak la buffered.. tak pun slalu join aktiviti nuff.. senang sket nak dapat buff kan..

krole said...

wuahhh tq2x cha'on...nnt krole cube yer...