Sunday, July 18, 2010

Award dari Afiq dan UstazLove

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2..wuahh cuba tengok award kat atas tu,cantikkan???krole dapat award ni daripada afiq dan ustazlove yang mana kedua2nya merupakan blogger2 yang hebat..terima kasih krole ucapkan,kerana sudi beri award ni kat krole...walaupun blog krole ni tak seberapa berbanding blog anda...ohyer seperti biasa bila ada award mesti ada soalan kan,okai krole akan cuba jawap dengan sebaik mungkin yer...



DIMANAKAH ANDA SELALU BW?
-mmmm,slalunye krole BW kat blog member2..trutamanya yang slalu mai blog krole...

KENAPA ANDA SANGAT SUKA MEMBLOGWALKING?
-le tmbah kenalan n up traffic....yeahhh!!!

APA YANG ANDA DAPAT KALAU BW?
-dpt maklumat2 trkini dr blog mmber n up traffic g yeahhh!!!!heee...

MACAM MANA PERASAAN ORANG YANG DIBLOGWALKINGKAN OLEH ANDA ITU?
-mmmm,x to nak jwp camne soalan ni...hrp2 dorank rase heppy yer...ngeee...

TAG 5 RAKAN ANDA DISINI.
-mijie
-esther
-zahida
-princessqish
-shadawentz


p/s : yeahhhhh da siapppp!!!!

8 Komen:

Afiq said...

hehe ur welcome krole :) lepas ni kena selalu berkunjung nih :D

Cha'on said...

congrats dapat award~

krole said...

afiq=hehehe...welkam2x..

krole said...

cha'on=ahhhh!!!!lme x nmpk...indu r...

SyoknyaDownload said...

tahniah dapat ad wad

hehe..saya baru lagi dalam bidang blog ni..

pasal adward ni..saya selalu heran..untuk apakah semua ini?..terutama adward yg direka sendiri (syok sendiri) kemudian dia beri pulak pada blog yg mana dia tengok ada visitor tinggi2..

opss.sorry..blog ini lebih hebat dari 2 link pemberi adwards diatas.2 kali ganda lebih hebat.

krole said...

syoknya download=mula tq krole ucapkan...award ni bro tok mengeratkan g silaturahim diantra blogger...so semakin byk award kte dpt dr blogger secara autonye kte mempromote blog member2 n blog kte sndir...okai yer...

mijie88 said...

ok..nnti mijie buat awrd ni krole..thanks yer bg kt mijie..:)

krole said...

mijie=krole yg ptot ucapkn tq kat mijie sal sudi amik heee...