Monday, July 5, 2010

Award dari Wanzi.




Assalamualaikum n salam sejahtera kepada semua blogger2,harini krole dapat award dari wanzi plak hehehe...huish krole tengok award ni memang best r siap boleh shake2 lagi ngeee...disini krole ingin memohon maaf juga kepada wanzi kerana lambat membuat en3 berkenaan awardni..ini disebabkan krole keja malam minggu lalu,so penat badan...okai krole mulakan yer...




1.Sebutkan nama blog anda dengan kuat dan jelas

-kroleeeeee!!!!!zone!!!!!!(adoi cam nak trkeluaq anak tekak ni)

2.Sila cari orang yang bernama Haikal Muzamel dan Fredy Ilyas
-owhhhh...krole tau sape dorank ni...tauke ikan kat kajangni,ngeee...

3.Apakah soalan ketiga
-ah????emmmm????x to r....:)

4.Camna nak jawab soalan ni tanpa menjawab soalan ni
-mmmmm..buat2 x nmpk jer....

5.Tagkan menatang ni kepada lima orang yang telah tagkan anda menatang ni sebelum ini
-mashimaro
-cute
-matdin
-ejum
-ultraman



p/s :kalo nak amik award ni sila klik SINI

6 Komen:

NaNaJoe said...

wah byk tol krole kmpul award~ :)

ejum said...

hehe..thanks krole..

wanzi said...

hehehehe cantik award tu... terima kasih sudi terima award yg tak seberapa tu krole...

krole said...

nana=memang fevret krole ngeee...

krole said...

ejum=hehehe...okai bro tq sal trima

krole said...

wanzi=ngeee krole okai je