Tuesday, July 20, 2010

Kahwin Pada Musim Panas

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...wuahhh setelah berjaya mengupgradekan blog krole ni heeeee,mata ni tak boleh nak lelap pula...so mulalah jari jemari krole ni gatal nak menari diatas keyboard ni...menari punya menari tiba2 krole terbaca satu topik yang menarik minat krole,so setelah lebih kurang 20 minit membaca topik tersebut teringin pula krole nak kongsi dengan korank semua...



menurut laporan "journal Of Epidemiology anda Community Health" yang diterbitkan diAmerika Syarikat menyatakan bahawa cuaca memainkan peranan yang penting akan jantina bayi yang akan dilahirkan???laporan itu menyatakan ibu2 yang menetap dikawasan yang bercuaca panas memiliki peluang yang tinggi untuk melahirkan bayi lelaki???(wuahhh,biaq tol)

kesimpulan ini dibuat berdasarkan analisis rekod kelahiran diMalta(sebuah negara beriklim panas)selama 105 tahun iaitu dari 1890-1995(wuahh,lame tu)dan seluruh eropah barat selama 5 tahun iaitu dari 1990-1995,so kepada pasangan yang mahu menimang cahaya mata lelaki,eloklah berbulan madu kenegara yang beriklim panas dan kemudian beralih kekawasan sejuk untuk mendapatkan anak perempuan pula~ahaks~


p/s : mcm2 r dorank ni...heeee...

7 Komen:

Chaon Cornerz said...

tapi ramai je orang yang selalu cari tempat/kawasan sejuk untuk dapat bayi.. no wonder la perempuan lebih ramai dari lelaki kan..

krole said...

cha'on=yes...tol...so le kate ade kbenaran jgk topik tu kan..tq cha'on...

Nashays said...

ermmm nampaknya lepas ni ramai nak tukar lokasi bulan madu...uhuhuuuu

krole said...

nashays=hahahaha..tol...

Khairul Azmi said...

haha..kalau anak pondan plak..setengah sejuk setengah panas...mcm tu???

krole said...

azmi=hahahah...itu x tau g bro...mgkn dorank still mengkaji ni ngeee...

edy said...

hahaha ye ker tgk org kat mesia ni ramai je anak pompuan dr laki