Friday, July 9, 2010

Award dari Wanzi

Assalamualaikum dan salam sejahtera krole ucapkan kepada semua blogger2...kali ini krole dapat award dari wanzi pula,terima kasih krole ucapkan kepada wanzi yer...hehehe..macam biasa bila amik award mesti ada syarat dan soalannya...okai kali ini krole cuba buat dengan sehabis baik (cehhh..cam motto pengakap lak,heee),okai tanpa membuang masa lagi krole mulakan ya...



1. Ape name blog nape letak nama 2?
-okai url krole internetmpay.blogspot.com tapi nama blog kroleZONE...krole letak nama tu sebab blog ni merupakan dimana zone krole untuk merepek dan meraban hehehe...

2. Bila start buat blog?
-akhir bulan april,baru g ngeeee...

3. Sape 1st follower?
-adi_tau86...rindu ngan dia...

4. Ucapan khas untuk pemberi Arward?
-terima kasih yer wanzi sudi beri award ni kat krole..krole doakan moga wanzi sihat2 selalu dan dimurahkan rezeki...

5. Lastly, 9 org cute yang ak nak tag?
-okai wanzi yang ni nanti krole buat waktu blogwalking yer...

p/s : yeahhh!!! siapppp....

2 Komen:

Wanzie said...

wah rajin krole..... tima kasih sudi terima awrd tu n untuk mengeratkan lagi persahabatan....

krole said...

hehehe...krole okai je wanzi...tq sal beri kat krole ngeee...