Thursday, July 22, 2010

Terima Kasih RedMummy

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...mesti semua dah kenal dengan"redmummy" kan???seorang blogger melayu yang berjaya dan terkenal pada masa kini...krole memang suka dengan redmummy kerana walaupun beliau dah terkenal namun sikapnya tetap sama juga iaitu frenly,kalau korank semua ingat...baru2 ini kan krole ada tag award untuk redmummy,wuahhh tak sangka ada respond pula..kalau tak percaya cuba tengok gambar kat bawah



klik untuk tumbesaran heeee...

wuahhh walaupun kak red busy,sempat lagi balas email krole yang merupakan pendatang baru dalam dunia berblogging ini...krole respek kak red,dan about that award..krole okai jew..heeee...dan terima kasih sudi baca entri kat blog krole ni....

p/s : long live red....heeee...

10 Komen:

Ieda Al-Habsyi said...

akak pon suka baca blog dia, :)

krole said...

ieda=wuahhh same r...bes kan...:)

ASSOYFINGER67 said...

Tahniah Krole...pandai kao pinjam power....Good!!!!!

Khairul Azmi said...

tahniah la krole...
dah bukak jugak blog red mummy...blog dia biasa2 je kan..tpi hebat la dia dpt buat duit...
salute redmummy

krole said...

assoyfinger=heeee..tq2x bro...

krole said...

azmi=blog dia bes azmi...sal tu krole mnt sgt heee...

tiefazatie said...

full sdh shoutmix..hihi

cik Nemo said...

kak red memang power ! =)

krole said...

tiefazatie=heee...sory

krole said...

cik nemo=yes...