Tuesday, July 27, 2010

Buffered Earnings dari Nuffnang(5)

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...seperti hari2 yang lain,sebelum mula berblogwalking...krole akan cek akaun nuffnang dulu untuk melihat traffic semalam dan apa2 cerita baru dalam nuffnang...dan sebelum krole logout,krole akan cek jumlah income krole dulu,terperanjat juga krole...rupa2nya krole dapat buffered earning yang ke-5 dari nuffnang(yeahhhh!!!),wuahhhh murah sikit rezeki krole bulan ni.kali ni krole dapat buffered 'DIGI ads SS',wuahhh tq DG kerana percaya dengan krole dan tq nuffnang kerana sudi memberi peluang ini kepada krole...



krole juga ingin mengucapkan jutaan tahap gaban kepada pengunjung2 'kroleZONE',kalau korank tak mai blog krole rasanya sampai bila2 lah krole tak dapat BE dari nuffnang,you all are the best...krole harap silaturahim diantara kita semua akan terus berkekalan.

p/s : yeahhhh!!!bestnyeeee...

18 Komen:

Mijie said...

waa krole..tahniah dapat buff lagi..:)

krole said...

mijie=tq2x mijie..krole dak bru blaja..kalo salah tolong tunjukkn ngeee...

AJ said...

sgt menjeleskan aku ekeke

krole said...

AJ=hehehe...jgn mara hah..

♥ana j♥ said...

tahniah ye krole..usaha kuat2 lagik lepas nih..

krole said...

ana j=wuahhh lame x nmpk ana j...busy ker wak???

syufaa said...

ehem ehem.
leh blanje syufaa :D

YuYu said...

uishh jles nye....yuyu bru dpt yg ke4 krole...hehehe..thniah ya krole...moga btmbh lg buff krole pas ni :)

NaNaJoe said...

wah2...murah rezki btol krole ye..
congrates..

Chaon Cornerz said...

pasti hati berbunga2 nak bw kan.. banyak rezeki krole..

RedBoy said...

krole ku, masih lg ingin ku katakan yg aku masih blom mendapat buff dan ini menyebabkan aku tiada mood utk BW sejak du menjak ni.. dan aku merasakan nuff tidak adil.. huhuhuhu... :'(

krole said...

syufa=le ape slhnye ngeee...

krole said...

yuyu=wuahhh tahniah wak...tq2x~amin~

krole said...

nanajoe=smuanye krna nana jgk manyak ajqkn krole ni ngeee

krole said...

cha'on=tau xper bro ngeee...

krole said...

redboy=owhhh redboyku jgn kate g2...nnt dpt r tue ngeee...

mohammka7476 said...

BE tu cmaana eiks? x brapa paham la

~^CoKLaTsToBeRi^~ said...

Aku pon tak paham. uhhh~