Wednesday, July 28, 2010

Makan Time


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...kisah ini mengenai seorang blogger yang tak reti nak tido walaupun dia sedang berkerja shift malam pada minggu ini hehehe...seperti biasa blogger ini akan terus berBW selepas balik dari kerja,sedang blogger ini berBW tiba2 perut dia mengeluarkan bunyi vibrate yang amat kuat menandakan perutnya kosong,apa lagi blogger ni pun kelam kabut bersiap untuk keluar makan,kerana blogger ini memang tak reti masak (kecuali masak ayaq) heee...


setelah siap blogger tersebut mencapai helmet apollo kebanggaannya dan memulakan perjalanan dengan menaiki motor kesayangannya iaitu yamaha LC v-tec turbo miahahaha...perjalanan blogger ini mencari makanan berakhir di restoran sate haji samuri yang merupakan restoran sate yang terkenal dikajang...sampai jer blogger tadi mencari tempat duduk yang strategik agar beliau boleh mengambil gambar tanpa diganggu oleh siapa2..


lihatlah blogger ini,dengan muka toya yang tak cukup tido heeee...setelah mengambil gambar ni blogger tadi pun terus membuat pesanan untuk santapannya tengaharinya..nak tau apa yang dia oder???meh kita tengok...


wuahhhh blogger ni oder 20 cucuk sate ayam dan 20 cucuk sate daging...ni dah kebuluran tahap cipan dah ni....

bila dah oder sate,tak sah lagi sekiranya takde nasik himpit...wuahhh banyaknya,bolehkah blogger ni habiskan...???

setelah berhempas pulas berusaha akhirnya blogger tadi berjaya menghabiskan makanan tadi...dengan lafaz alhamdulillah dan berehat beberapa minit disana...blogger tadi pun kembali semula ke rumahnya,dan menyambung aktiviti berBWnya...heeee...

p/s : korank dah mam lom???



22 Komen:

shiyda said...

waah ! lame xmkn sate . ase nk g beli lak jap g . ahaha

♥ana j♥ said...

adeh...terliur tgk..sebab dah lame xmakan sate..adehh!

krole said...

shiyda=heee...same r..tu yg krole p mam sate tu...

krole said...

anaj=heee...mai r kajang..ngeee...

amira said...

perghh.. lama x pekena sate..

krole said...

amira=hahaha..nmpknye ramai yg lme x mam sate ni...

xangonila!! said...

satey kajang kan bro???hehehe;-)

el said...

nak sateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
huwaaaaaaaa lapar lapar laparrr
amek kau 40 batang abis lesap miahaha
sate samsuri mmg mantop

krole said...

xangonila=yes2x bro..jawapan yg tepat~!!!

krole said...

el=hahaha..krole ni mmg kuat mkn skit el ngeee...

RedBoy said...

wahh.. sedapnya sate tu.. nak 20 cucuk boleh? lapo laa.. krole ku, maybe dlm 2-3 hari ni redbot tak dpt berBW dan updated entry sebab sakit kepala sangat2 dan terus nak demam.. tlong inform member yg lain ok..

p/s: nampaknya, trafik ke blog ku akan merundum la gamaknya.. huhu.. aduhhh.. sakitnya kepala..

krole said...

kalo redboy izinkn krole akan buat kn en3...

M a W a D D a H said...

wahhhhh..die dah makan sate dah..
jelesnya..krole....pos sini..huhuhu...(dengan muka merayu)..ngee..

yummy..yummy tengok sate itu...huhu

RedBoy said...

kalau krole nk buat n3, redboy tak halang.. hope kawan2 kita dpt tahu yg redboy tgh sakit skrg.. sbb redboy tak sempat nk bgtau kawan2 yg lain.. thanx ye krole

Izan Ishak said...

krole...ini mmg lapar sgt nmpaknya... abis 40 cucuk, sate kajang pulak tu~~~
bravo..bravo...
**lama xmakan sate kajang, nnti balik kampung nak singgahlah~~

NaNaJoe said...

smlm nana pon baru mkn sate kajang hj samuri, tp branch kat snawang ni jew..hehehe...

hebat la krole, 40 cucuk!!
nana 1 family pon payah nak abes 40 cucuk taw!! huhuhu~~

Anishaway said...

pernah pegi skali tu je, sate dia terbaik wokkk ! ;))

krole said...

adah=heheheh..jgn risau wak krole x lpe janji krole ngeee...

krole said...

redboy=wuahhh...okai2x kalo ade mse krole batkn yer redboyku cayng...sakit ape ek???

krole said...

izan ishak=heheheh...lapaq pon ngeee...

krole said...

nanajoe=hehehe...krole mmg kuat makan nana...ngeeee

krole said...

anishaway=krole sokong yeahhh!!!