Saturday, July 3, 2010

Traffic Nuffnang(2)

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...setelah seminggu berkerja malam,alhamdulillah hari ini krole dah boleh "blogwalking malam"(yeahhhh!!!!)...so perkara pertama yang krole buat pagi tadi adalah "cek" traffic nuffnang krole selama seminggu..dan boleh kata traffic krole "steady "lagi..kalau tak percaya cuba tengok gambar kat atas tu,walaupon traffic krole tak setinggi seperti member2 lain (otai2) krole syukur sangat sebab ada peningkatan disana krole tengok...so krole nak ucapkan ribuan terima kasih kepada member2 blogger semua yang kerap 'mai' blog krole,kalau korank tak 'mai' tak dak r jadi camtu...sekali lagi thanks yer semua....ohye bagi peminat2 'narutp' episode baru dah keluar kat "onemanga" (chee...smpt promo lak,hehehe..).

so bagi peminat2 naruto seluruh dunia,krole nak dedahkan identiti sebenar sasuke...:

yah!! inilah sasuke sebenar,hehehe..sila muntah jika anda menyampah..uwekkk!!!ngeee...


p/s : nuffnang...krole nak buffered earning lagiiiiii...;)

17 Komen:

M a W a D D a H said...

wahh..bnyknye traffik krole...

jgn la lupe datang blog adah gak..hehe

krole said...

krole xpnah lupekn member2 krole...krole up!!!semua ngee...:)

Norhayati Rostam said...

krole tak suruh pun, dah boleh termuntah.haha

krole said...

hehehehe...termuntahker wak...??

~cik lala kismis~ said...

wahh sonoknye krole....
huu jeles neh....
huuuhu

krole said...

hehehe..xper wak kte up traffic wak jgk heee...tq komen...

~cik lala kismis~ said...

haha sesame...
adui kalo getu pulis pon bizi mlm nih..kih3

krole said...

hehehe..xdak r busy sgt...ngeee

paan sabri said...

pergh.. gempak kot page view 200.. aku punye 40lbey je.. haru btol..

krole said...

heeee...ade g tnggi bro...

Mijie said...

tahniah krole..trafik dh maintance..:)

krole said...

alhamdulillah mijie..ni pon nasihat2x otai2 smua..termasuklah mijie..tq...

suka_haha said...

wah!!! tingginye trafik krole.. (macam menara KLCC je)hehe...

krole said...

tp krole tau matdin pnye g tinggi..ngeee..kan???

nur hidayah isa said...

kasik tinggi lagi..hehhee..jgn lpe singgah blog saya

krole said...

okai...hee tq yer wak,,,:)

suka_haha said...

tapi krole pnye lagi tinggi.. follower pon sekejap je potong.. macam roket hehe...