Saturday, July 24, 2010

Kerja Malam

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...hari ini bermulalah episode dimana krole berkerja malam selama seminggu,adus!!!bab kerja malamni yang krole tak berapa nak semangat,hehehe...so krole minta maaf bebanyak kat blogger2 semua kerana krole tak boleh nak berBW malam selama seminggu,harap korank semua masih sudi yer jenguk2 blog krole dikala bulan mengambang(cheee,ayat tu) dan keesokkannya krole akan balas semua jejak2 yang ditinggalkan (mark my word,whuuu..),ohya krole nak ucapkan jutaan tahniah kepada blogger AJ yang baru mendapat BE dari nuffnang,yeahhhhh!!!keep it up...

p/s : okai pis dari krole...pisssss...:)

11 Komen:

AJ said...

thanks krole..aj harap kiter sme2 dpt BE yg bnyk lg pasnih hehe.. aj akan dtg wlaupn krole xder miahaha wt kaco....:P

Cik Bucken said...

usop sontorian!! ehehehhe.
bebaik keje mlm...tkot ade yg meneman nnt..ehehehh=P

krole said...

AJ=wuahhh tq2x AJ...sok pg krole terjah lak blog AJ heeee...

krole said...

cik bucken=yes 'usop sontorian is the best'uwahhh jgn ckp g2 wak..kang ade lak...

Aidi-Safuan said...

la, napa kerja malam x best plak?

NuSaNa NoSa 91 said...

alololo~ kesiannya dia kene keje mlm..
xpe2.. keen plak berjaga mlm sbb nk siapkn keje tutor.. so, naseb hmpir sama la.. T_________T

krole said...

aidi=heheheh...bro xto camne kalo keje malam kat dlm jel ni..langsung x bes...heee..n x le nak BW uwahhh...

krole said...

keen=wuahhh same r kalo camtu...ngeee...

ASSOYFINGER67 said...

adaptasi dari alice in wonderlandkan.....agaknyer ajer

krole said...

assoy=hahahah...pulak...

Halimatun Sa'adiah said...

best keje ..
sy suke...hehehhehee