Wednesday, July 14, 2010

Ceritera Bola

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...walaupun "world cup" dah habis namun bahananya masih lagi dapat dirasakan,hehehe...sebab bila krole pergi kerja,member2 asik sembang mengenai world cup je...ini tak patutla,itu tak patutla...hehehe,so kali ini krole nak cerita sikit mengenai bahayanya bermain bola...hehehe krole cakap gitu bukan apa,sebab bila krole tengok bola...wuahhh sampai terbang2 dorank berebut bola tu...terajang sana,terajang sni.kalau tak percaya cuba lihat gambar2 yang krole upload untuk tatapan korank...enjoy...




ni memang kes dendam ni heee...




tngok bola kat depan...le dia tndang kat area tue lak...adoiii!!!!




emmmm...yang ni krole no komen...langsung x to aper motif dia???heee...



p/s : tq sudi bce en3 krole...ngeeee....

10 Komen:

Zura said...

lawak plak tgk gmbar2 tue...tp mmg lah bahaya drg nie...siap terbang2...

krole said...

hahahah...tq2x krna stuju ngan krole ngeee...

suka_haha said...

krole minat bola gak ke?? hehehe

krole said...

heheheh...bole r matdin...men x bape...tp kalo men game ps2 krole raja...x caye jom fight heee...

darkbatman said...

ini lah kesan drp aksi pantas ..macam2 benda pelik kita bley tgk kt padang ..ahaha panas dan pantas

krole said...

hahaha...btul2x...ni bru sikit je...

NaNaJoe said...

yg last tu...
muahaha~~
gelak guling2 jap~ :P

krole said...

hahahaha...tq2x nana ngeee....:)

Asyraf Hamasaki said...

your shout mix has reach the limit for 1 hour apa dahhh
tukar chatbox la :-)

krole said...

hahahah...okai2x cadangan yg bek ngeee....