Sunday, January 23, 2011

Buffered Earning dari Nuffnang(11)

Selalunya orang tua-tua cakap,bila telapak tangan kita ni gatal itu maksudnya ada rezeki yang bakal tiba...tapi pelik pula dengan krole ni,langsung tak gatal pun tapak tangan ni???dari tadi asik gatal kepala adalah~hehehe...tapi memang tak sangka rupa-rupanya hari ini krole dapat Buffered Earning dari encik Nuffnanglah!!!yeahhh!!!(kalo anda gembira tepuk tangan~)krole bersyukur sangat kerana diberi peluang ini,maklumlah blog krole ni tak sepopular seperti member-member semua dan traffic pun rendah...kadang-kadang tu bila krole tengok traffic member-member perghhh!!!memang respeklah,ada yang sampai 1K-5K,huisshhh!!!tapi bagus juga korang buat entri begitu,bagi krole ia dapat menaikkan semangat member-member lain untuk berusaha lebih maju kehadapan,namun ia bergantung kepada pernerimaan individu tersebut kan???

wuahhh!!cutekan BE krole hehehe...kali ini dapat dari Digi Happy lak,memang patut pun dinamakan Happy,kerana krole memang happylah dapat BE ni yeahhh!!!terima kasih kepada encik Nuffnang kerana memperkenalkan blog krole ni dengan syarikat diaorang dan terima kasih juga krole ucapkan kepada syarikat Digi kerana sudi memberi peluang ini kepada krole,insyallah korang takkan hampa punya~heeee...tapi tak lupa juga kepada semua member-member krolezone terutamanya krolezone fans ya,tanpa korang apalah sangat blog krole ni,so luv you all~



p/s : senangnye dalam hati~

23 Komen:

nusha said...

tahniah krole!!!chaiyok3x!!!

khaifaiz said...

congrato krole.. semoga maju jaya

Zalin said...

Tahniah krole..

-[miracle]- said...

wee~
congrats ! :D

fiz mr.beloved said...

congrat..ak tinggal jejak kt cni yer..shoutmix n cbox ad prob..ak follow skali

Lelord said...

wah tahniah..masih menunggu BE x muncul2 tuk tahun baru ni

Rama2Ungu said...

waah.tahniah....hehehehe

krole said...

nusha=wuahhh tq2 nusha yeahhh!!!

krole said...

khaifaiz=tq bro..bgitu jgk dngan bro ye~

krole said...

zalin=wuahhh tq2 bro

krole said...

miracle=its a miracle wak ngee~

krole said...

fiz=wuahhh!!!ok2..sory ye sal shoutmix tu~

krole said...

lelord=x lme g ade r tu wak~jgn isau ye..

krole said...

rama2unggu=wuahhh tq2 wak hehehe~hepy ni~

Syafiq Rosli said...

tahniah lah..
kalau rajin jom join
http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/bloglist-sandiwara-seorang-insan-syafiq.html

Anip™ said...

hehhe, byak kot be ko dpt. ehheh

BLOG GEMPAKZ SIOT

krole said...

syafiq=wuahhh sepantas kilat krole terjah sna hehehe~

krole said...

anip=xdak r nip...1 je~ngeee

caliph shuriken said...

congratz krole ^^

krole said...

caliph=huhuhu thanks bro ngee~

kakyon said...

tahniah krole..

Hati Batu said...

tahniah!!! hehe

esbihani said...

tahniah, saya masih baru