Tuesday, January 4, 2011

Domo-kun Lagi

Hehehehe~iyah..!!!koleksi domo-kun krole bertambah lagi yeahhhh!!!cuba korang semua tengok kat atas tu~kali ini krole beli domo-kun versi handphone holder pula,ceritanya bermula begini...ingat lagi tak post entry krole berkenaan line internet krole down semalam(tu yg kat bawah tu hehehe)???so hari tu krole keluar ke midvalley dengan member-member,sebenarnya tujuan kitaorang nak shopping beli baju je,tapi tak sangka boleh jumpa domo pula~teruja krole waktu tu,tapi yang sayangnya tertinggal pula kamera kat rumah adus!!!tak dapat krole nak snap gambar kedai tu(sory),dengan harga yang berpatutan krole tak fikir panjang terus rembat je domo tu,biasalah kalau domo ni memang tak tahan lama,kalau lambat mesti menyesal.

wuahhh!!!tengok handphone krole tu...mesti dia selesa duduk dalam domo tu,ada bunyi sedikit jeles disana ngeeee~ok tak???



p/s : yeahhhh heppnyeee~!!!

33 Komen:

LehaMY said...

COMEL ! alahai ! macam nak gigit gigit pula tu domo-kun ! Hahaha. :D

Siti Safiyyah said...

haha sah memang hantu domo-kun ni.. :D

cIk JanNah said...

adoy adoy chomel2.
nak pinjam
:)

allyza abdullah said...

nak nak jugak...adoii mggoda betul domodomo neh

tomatokering :) said...

baru pasan dah tukar blog nie . hehe , ceq mao satu krole ! pleseeeee *muka berharap . :P

cik miera said...

wah..peminat domo giler2 ni...comel2..nk jugk leh?hihi

nadzirah aqilah said...

semenjak 2menjak nie rasa jatuh cinta plak ngan domo nie..

muka je nampak ganas.. tapi dlm hati ada taman tu.. hahaha

Zaer!! said...

Salam krole...Ouhhhh.patut la cam nampak krole kat mid.adess..krole g x roger!! hehehe..bro,zaer baru leh on blog ni.nnt ape2 ym k.;p

krole said...

LehaMy=wuahhhh bawak lari domo..kang wak gigit ngeee~

krole said...

siti=ngeee...minat sgt domo ni wak ngeee~

krole said...

cik jannah=huhuhu...bole2 pe slhnye...jg lek lok ye~ngeee

krole said...

allyza=hehehe..tau xper wak..sal tu krole mnat sgt ngan domo ni~ngeee

krole said...

tomatokering=hehehe ubah skit wajah blog ni wak,ngeee...owhhh le pe slhnye~ngeee

krole said...

cik meira=huhuhu...le pe slhnye wak~

krole said...

nadzirah=wuahh krole bkn smenjak 2 menjak ni wak...dari zaman skolah g mnt domo ni~ngeee

krole said...

zaer=wuahhh biaq tol zaer ade nmpk krole ke???awat x tgur...???huhuhu..ok2 nnt krole roger~

anamizu said...

alololo kiutnye domokun..hihi

sop said...

mmg comel komo ni.. patut ramai suke

deCrewz said...

Errr... Sorilah bro.. Aku baru first time nengok mende nih & namanya..he3

blog-tips-kurus said...

mmm...umur berape la mamat ni. domo maniac lagi? hihihi...

nisa sudah! said...

huiks..terima kasih membuat kan sy jeles dgn domokun anda..hahha..

nk gak ade domokun.....
ssh nk jmpe ar...
mnenk dpt?

krole said...

sop=huhuhu tau xper ngee~

krole said...

anamizu=ngeee mmg pon~

krole said...

decrewz=huhu xper2..lain org lain mntnye~kan?

krole said...

tips=huhuhu..mnt tak mengenal umur tips ngee~

krole said...

nisa=huhuhu...same2 ngeee..krole beli kat mid aritu ngeee~

nisa sudah! said...

krole xmau sedekah kat nisa ker?hahah

krole said...

nisa=hehehehe~wak ni...ni koleksi krole r ngee~wak dok ne??

[maizura mohd nazri] said...

na domo kun. :(

krole said...

maizura=huhuhu...mnt jgk ke?ngeee~

munchie lovea said...

krole mnat ngat ke ngn ptung nie??comel gak ble tgk lme2..huhu..

krole said...

munchie=huhuhu mmg ciut pon~

Fabulicious Shoppe said...

salam n hye...peminat domokun ehh? :)
meh la cuci2 mata kt pages facebook sy,ade menjual barangan domokun jugak... klik link kt cni ehh http://www.facebook.com/pages/Fabulicious-ShoppeAngryBird-Domo-Kun/218341638226640 TQ