Tuesday, January 18, 2011

Alahai TwitterKu

Hehehe~semalam krole tertarik sangat dengan entri seorang blogger ni dan krole rasa ramai yang baca entri beliau kerana cara penulisan dan pengolahan beliau yang amat menarik...hah~betul blogger anip(???...ble mse org tnye ni???)dengan entri beliau yang bertajuk "Oh Twitter!Bagaimana Nak Menjana Pendapatan Melalui Twitter"best sangat baca entri ini,sikit sebanyak dapat mengetahui akan kebaikan laman twitter yang selama ini langsung krole tak ambil kisah,melalui entri beliau krole dapat mengetahui kita boleh meningkatkan traffic blog kita dan menjana pendapatan melaluinya,kalau korang nak baca klik je tajuk entri beliau dalam entri krole ni ye,so setelah habis membaca entri beliau krole mengambil keputusan untuk mendaftar dilaman twitter tu,namun

satu apa pun krole tak paham dengan twitter ni~arghhhh!!!langsung tak paham,so krole harap member-member boleh tolong krole untuk memahami cara pengunaan twitter ni,please...bagi member-member yang nak follow krole dilaman twitter ni sila klik sini ye.tunjuk ajar ku sifu hehehe~



p/s : jom bertwett~

16 Komen:

Nur Hani said...

ala, tak susuah pon :) just kena mention nama org if nak tweet ngn dia :) besides, words are limited to 140 je. huhu

contoh:-

@nurhanihazirah wehh debab, ko watpe ?

hehe, nak reply just press reply button :)

caliph shuriken said...

krole.. sy ada jgak twit ni, bru daftar & blom paham semua.. bila gabung churp2 & twit mmg bole jana income.. so income sy dh mula msuk sikit, hikk...

Encik MamaT said...

sebenarnya... encik mamat nak bgtau kat semua ni.... encik mamat pun tak reti guna jugak.. haha... malunyeee

krole said...

nur hani=owhhh camtu ke wak..thanks ye~dpt ilmu baru~

krole said...

caliph=wuahhh ketinggalan da krole ngeee...tunjuk ajar ku sifu~

krole said...

encik mamat=ngeeee,sekali sama da~

PuPeL said...

saya ada twitter tapi saya tak geti guna sangat

Anip™ said...

hehe, nama aku yang naik. ces. Hua3. jangan puji aku lebih2. nnt kembang kot. hmm, aku pon dalam proses belajar menggunakan twitter, setakat nie aku rasa twitter best kot, cara mnggunakan nya amat mudah sangat, just tweet jer, dan rajin2 lah follow orng, mybe diorng akn follow ko balik, kalau ko rjin berinteraksi dengan orang lain, slalu update status, tu salah satu cara nak bg org tertarik untuk follow ko.
yeehhh~

BLOG GEMPAKZ SIOT

cik panadol said...

haha...sy pon tak tau main benda alah ni...poning den!

krole said...

pupel=huhuhu ramai jg x reti ye,igtkn krole sorang je~

krole said...

anip=wuahhh!!!thanks anip...hehehe mne de krole puji lebih,pe yg krole nyatakan smuanye ikhlas dr krole sal benda yg betul~tq anip,luv u~

krole said...

cik panadol=huhuhu~sekali same da~

pakeri said...

hahaha,kau follow aku ek?aku da approve dah.langkah pertama kau nak berkecimpung dengan twitter ni ialah kau follow je sape2 yg aku mention kan tu.

pastu kau g kat sini,login with twitter id.
http://who.unfollowed.me/
nanti kau leh track sape yg akan unfollow kau,dan sape yg kau follow,tapi orang tu tak follow kau blk.

kalau kau nak best main twitter ni kau kena slalu la berinteraksi dengan orang2 yg kat twitter ni,kalau kau kejap ade kejap xde,susahla nak dapat kawan best kat sane.huhuhu

krole said...

pakeri=thanks bro..krole cuba sebaik mungkin~

Anonymous said...

belajar banyak

Anonymous said...

Przeczytaj caly blog jest bardzo dobry