Monday, January 3, 2011

Semalam Yang Tension

Wuahhh!!!semalam tensionnya krole~tak dapat nak online,korang pernah tak kena macam kes krole ni...sedap-sedap dah blogwalking dengan member tiba-tiba line internet down pula???atau memang korang memang kerap alami kes-kes macamni???line internet krole macam chipsmore pula kebelakanganni "kejap ada kejap takde",huissshhh~nak kata krole tak bayar atau lambat bayar bil rasanya untuk bulanni dah setel semua(napa jadi macamni).walhal waktu mula-mula pasang streamyx dahulu...macam-macamlah promoter tu kata tentang kehebatan streamyx ni,sampai krole pun dah tak ingat apa yang dia beritahu,tapi apa yang jelas hingga sekarang krole ingat dia pernah kata tak akan mengalami sebarang gangguan dalam pengunaan???

so krole pohon kepada syarikat diatas agar memperbaiki lagi perkhidmatan anda,agar benda-benda seperti ini tidak akan berulang lagi,lainlah kalau krole tak bayar bil...itu terpaksa terima denga redhalah hehehe,tapi kali ini memang krole dah bayar tepat pada waktunya~so rasa kecewa sikit lah dengan perkhidmatan yang krole terima,tapi terima kasih juga krole ucapkan kerana hari ini krole dah boleh online.ok krole nak BW dulu,siapa nak ikut???


p/s : hancus traffic krole ngeee~


21 Komen:

nadzirah aqilah said...

kira beruntung gak krole guna streamyx.. at least xla selalu dia buat hal.. kalau mcm saya guna BB di rumah, tiap kali nak online, tiap kali tu dosa bertambah sebab banyak sgt mengutuk.. hahaha.. tapi apa boley buat.. berbaloi la dengan bayaran yang dikenakan.. hikhikhik

LehaMY said...

oky la guna streamex. guna BB, mak aihh ! lagik dasat!. memang selalu sngt2. ari tu balik cuti sem amat2 bengang sebab tak leh on9. line tu amat2 la teruk !Ngeeee :D

niDa said...

ohohoho.... selalu sangat2 kerol... memang dah berbakul-bakul bagi hadiah kt depa... hahahaha...

selalu nya saya sker BW time pagi2 lps subuh.. nape tah time tu je yg mcm okey...

broadband br bgn subuh kot... hahaha.. :P

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

broadband lg teruk krole..huhu

emieysandra said...

ok la tu, gune streamyx, kdg2 je kot..sabo2 :)

krole said...

nadzirah=huhuhu..tnsion jgk wak...owhhh ye ke???see u at night~

krole said...

lehaMY=owhhhh dasyat tu...bru lak krole tau~

krole said...

niDa=msti wak ni sorang yg pnyabar..ngee..kalo krole x tau r ngeee~

krole said...

LM=huhuhu...tq for the info wak~

krole said...

emieysandra=huhuhu...sal kadang2 tu r cakit ati wak hehehe~

S..U..D..@..I..S said...

sama cam krole gak semalam memang terok.......tutup dan zzzzzzzzzzzz

shah87 said...

sabar2..
mmg mcm tue..
terima je la erk..
org buat sale ckp sume gempak..
standard la tue..
heheheheheh..

krole said...

sudais=hehehe same r wak~

krole said...

shah=huhuhu...tol tu bro ngeee~tgh brsabar ni ngeee~

caliph shuriken said...

kwn sy guna streamyx pun ckp cmtu, line x brapa ok skrg, huh...

krole said...

caliph=tu r bro~sekadar jnji manis je syarikat dorang ni~

Aretikz said...

Hehe.. besa la tu bro.. pernah rasa juga tu.. lagi bisa.. time tengah2 tulis entry.. bila tekan publish.. tau2 down.. oh tidak! hehe..

krole said...

aretikz=wuahhh ni lagi dasyat...huissshhh msti cakit ati kan?ngeeee~

nuriz said...

biasa le tu krole, streamyx ni kdg2 demam jugak, kena call 100 le buat aduan dan komplen, lagi depa tak dtg, call dan call call kg heheh

nuriz said...

bkn kg*.. tu call lagi heeeee

krole said...

nuriz=sekali silap taip da ngeee~