Thursday, January 27, 2011

Award dari Cik Nana

Rasanya agak berkurun juga krole tak buat entri berkenaan award dari member-member blogger kan?krole nak memohon maaf kepada semua,kerana bukan krole tak nak buat...cuma memang krole sibuk dengan kerja dan entri-entri yang lain,maklumlah kalau dah ada idea ni~komfirm laju je menaip(takut lupa),harap member-member sudi memaafkan krole~kerana krole sedar krole hanya manusia biasa seperti yang lain...tapi kali ini krole teruja nak buat berkenaan award yang satu ni,kerana pemberi award ini sendiri menyatakan bahawa award ni khas dibuat untuk krole yang merupakan follower ke-50 untuk blognya~dan bagi menghargai kesungguhan beliau krole hadiahkan entri ini khas buatnya,orang tersebut adalah blogger cik nana yang comel lagi cute(hehehe~),so apa lagi jom kita terjah ramai-ramai yeahhh!!!ohya nak tengok award yang krole dapat?tu kat bawah tu...macam mana cantik tak?

kenapa korang semua mesti berkenalan dengan blogger cik nana?ok,persoalan ini biar krole yang jawap heeee...kerana bagi krole beliau sangat best,funny,dan perihatin orangnya~kalau korang tak percaya cuba korang singgah blog beliau dan lihat karya-karyanya disana...memang best,tak boring baca...simple dan menarik,ha???berminat nak berkenalan dengan beliau...ok-ok sila klik sini ngeeee~harap wak suka dengan entri ni ye.



p/s : wuahhh!!!cantek award tu~

8 Komen:

Amalina Ali said...

adoiii.. teharunye. siap promote gitu. HEHE.

**dah kembang sebaldi dah ni. (cover nana cover...)

krole said...

amalina=huhuhu xdak hal r wak~kontrol2 wak ngeee~

Anip™ said...

wah, ko dapat award lg..seronoknyer. hehe

BLOG GEMPAKZ SIOT

krole said...

anip=huhuhu jgn jeles r~

blog-tips-kurus said...

nak tumpang jeles ni...^_^

krole said...

tips=huhuhu tumpang jgn x tumpang~

Amalina Ali said...

mari la ke blog cik nana. nanti saya create award lagi banyak2 ea.

krole said...

amalina=huhuhu bestnye~