Thursday, January 6, 2011

"If I Were The Green Hornet"

Green Hornet
Wuahhhh well done nuffnang for the best event again,ngeee~speaking konon ,mesti ramai dah tahu kan pasal anjuran nuffnang baru-baru ni,iaitu tentang preview screening filem "Green Hornet"yang memang bestlah bagi krole,kalau korang tak percaya pergi ke laman web nuffnang untuk melihat sendiri trailer movie ini ataupun korang le klik sini saja ye~selain daripada tiket preview screening movie ni(awal 3 hari o0o0~)nuffnang juga menyediakan beberapa hadiah yang menarik kepada peserta-peserta semua,apa yang korang perlu buat hanyalah membuat entri mengenai "if i were the green hornet"senangkan???

Perghhhh!!!kalau krolelah Green Hornet mula-mula krole buat baju besi macam ironman tu~huhu canggihkan???penuh dengan gadget-gadget tekini termasuklah i-phone4 ngeee,so komfrim krole menang...!!!apa taknye korang ada tengok tak movie ironman,sedangkan kereta kebal dia senang je nak hapuskan~inikan pula pejenayah dibandar..huh~rasanya krole jentik je sorang-sorang biar diaorang menangis balik rumah dan terus bertaubat...uwahhh!!!


ala,kalau nak senang krole jadi ultraman jelah~ngeee...kalau ada penjenayah-penjenayah yang melakukan aktiviti-aktiviti jahat mereka,tak payah guna pistol atau atau apa-apa senjata pun~krole FIRE diaorang je pakai kuasa ultraman krole,ngeeee...komfirm kes-kes jenayah akan berkurangan,dan kalau diaorang tak taubat juga...krole pijak je diaorang hehehe~kan krole besar macam ultraman,tak payah nak panggil poliske??tenterake???atau apa-apa pun,kira dapat kurangkan kadar kematian jugalah krole ni kan???so kalau ada apa-apa masalah just call me~ngeee...




p/s : wuahhh merapu je krole ni~


12 Komen:

nadzirah aqilah said...

uwaaa... hebat2!! kita kena bergabung ni wak.. sya power rangers merah! senang ckit nak banteras gejala2 memusnahkan bangsa dan negara.. ngeeee

cik panadol said...

ingatkn krole nk jd domo-kun je hehe....
gud luck!

loLaa_nurafizza said...

huhu..chaiyok jd ultraman..huhuuuu..

emieysandra said...

ironman r hnsem sket :P

krole said...

nadzirah=wuahhh jom kte gabung wak~yeahhh!!!

krole said...

cik panadol=huhuhu...domo tu bodyguard krole ngee~

krole said...

lolla=ngeee~dasyat kan???

krole said...

emieysandra=huhuhu..tu r...canggih jgk ngee~

Gayahspears said...

kehkehkeh... lawak siot n3 kau ni.. kekalor siap ade gmbo lagi tu.. adess... kreatif2... jum.. bertukar.hahahahaha

me said...

ini menarik!

krole said...

gayahspears=ngeee...tq2 wak~

krole said...

me=thanks me...krole coba yg trbaik ngee~