Saturday, January 22, 2011

Follower Ke-1600

Sempoi Gitoo!!!...begitulah kata blogger khairil adlan87 yang merupakan krolezone fans yang ke-1600,krole ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang sudi mengikuti perkembangan blog krole ni dari sehari ke sehari,walaupun blog krole ni tak best ngeee~so hari ini krole nak bercerita sikit tentang tentang blogger khairil adlan87 ni...bagi member-member diluar sana yang minat menonton movie,wuahhh!!!korang digalakan pergi keblog beliau kerana disana korang boleh download seberapa banyak movie yang korang nak~krole baru je jenguk blog beliau dan movie paling latest yang boleh didownload kat sana adalah "The Chronicles of Narnia 3: The Voyage of the Dawn Treader [2010] "perghhh!!!best tu so apa tunggu lagi jom kita terjah ramai-ramai.

sebelum krole mengakhiri entri kali ini krole ingin mengucapkan terima kasih banyak-banyak kepada blogger khairil adlan dan krole harap khairil akan sentiasa berbloging dan berjaya dalam tiap apa yang dilakukannya,insyallah~ohye keep in touch ok...:p



p/s : header bru krole camne???

16 Komen:

nusha said...

tahniah3x!!!moge mereka mengikuti perkembgn krole melalui penulisan di blog..syabas!

tomatokering :) said...

ceq terjah !!!!!!!!!! :D

ch!natsu said...

yes congrats2~ =)

krole said...

nusha=wuahhh!!!tq wak...semangat ni

krole said...

tomatokering=krole terjah jgk

krole said...

chinatsu=tq ye wak yeahh!!!

AiDa AzRyN said...

wah! syabas!! ;D

Wanzi said...

alhamdulilah sihat... krole cam mana ok ke... sorry krole ler shoutmix dah penuh

SyatOza said...

tahniah2! :D

zmah said...

Tahniah,,,ramai tu

krole said...

aida=wuahhh tq wak~

krole said...

wanzi=wuahh krole ok je wanzi...wuahh!!sory ye sal shoutmix tu~

krole said...

syatoza=wuahhh!!tq2~ngeee...

krole said...

zmah=huhuhu tq wak ngeee~

Anishaway said...

congrats !
smoga pershabatan blogger berkekalan ! ;))

krole said...

anishaway=wuahh insyallah wak...keep in touch ok~