Thursday, January 20, 2011

Anti Blog My Rap Battle

Mesti korang semua perasaan akan blog kat atas ni kan???apa nak jadi dah dengan dunia blogging sekarang ni??macam-macam topik hangat krole baca dalam mingguni dan salah satunya adalah penipuan dalam shoutbox,adus~sedih je krole baca,insan-insan ini mengunakan cara kotor dengan menipu rakan-rakan mereka sendiri didalam dunia blogging ni demi mengaut traffic yang lebih untuk blog mereka(weeeiii!!!apa ni???),terima kasih krole ucapkan kepada blogger pendekar berkuda kerana mendedahkan perkara ini dengan beraninya,krole memang respak kat pendekar berkuda dan krole support~nak dapat traffic tak salah tapi buatlah dengan cara betul ni naya member-member pula.ohya krole nak cerita pasal blog kat atas tu hah~adoi...geram sangat kat dia ni,abis semua nickname member-member krole dia curi,mesti korang pun terkena juga kan???so pendekar ada apa-apa cadangan tak untuk menghentikan perkara ini.

to : owner Blog rap battle blog entry

please stop what are you doing now,because it is wrong to steal anyone nickname and traffic~why you do something like this???hah~???and please dont ever come to my blog again...cheee...speaking lak krole~hehehe betulke tu???arghhh!!hentam sajalah~

isu auto blogwalking juga semakin hangat dibincangkan disemua blog,dan krole paling minat dengan ulasan blogger pendekar berkuda kerana beliau ada mendedahkan beberapa member-member yang selama ini memang krole tak sangka pun buat benda-benda tak berfaedah seperti itu~adus..kenapa boleh jadi begini ni,sekali lagi terima kasih pendekar berkuda kerana mendedahkan perkara yang penting ini kepada semua,kalau nak harap krole sampai kiamat pun tak sedar punya,maklumlah buta IT sikiiittt~so krole sarankan kepada semua blogger-blogger diluar sana mulai saat ini berBWlah dengan jujur ye...jom BW yeahhh!!!


p/s : macam-macam r~

60 Komen:

Abu Luqman said...

lps nie ..dia orang tukar nama pulak ye..huhu

shah87 said...

aku x tukar nama..
still guna SK..huhuhuhu..
n ttg entri nie..
dia ada dtg blog SK..
satu shoutbox penuh dgn blog dia,tp nickname lain..
hampeh..

KiD said...

aku pun dash kena dulu dengan mamat bangang nih.. sampai aku terpaksa buat balik shoutbox aku,., huhhuh..
skrang aku letak cbox skali...

Scarlett O'Hara said...

Kalau tukar nama pun si hantu tu boleh curi lagi nama kita yang baru.Cuma nak tau macam mana nak block hantu tu dari masuk blog kita.
Bukan 2 nama dia menyamar tapi 20 nama sekali masa masuk blog saya.Otak kosong punya orang.

deem said...

alamak.macam mn mau tau yang tu hantu punya orang ah?susah juga kalau terkena tempias berhantu ni.

α!∂αηαтαѕуα™ said...

Sy pnah prasan jgk... tp diam2 je... tp tak baik buat mcm tu kan..

qimie said...

diaorang punya pasal, terpaksa buang Shoutbox.. penuh dengan diaorang je.. huhuhu

zerotech said...

oo.. dia spam kotak shoutmix dengan berlainan nick ye.. ish memang tak patut..

masmurni said...

akak penah terkena juga dgn diaorg nih..ada skali tu dia guna nama biskut, norgadis, dan beberapa org lg...bila klik...terus pi laman diaorg nih..

caliph shuriken said...

krole..
mmg dia ni laa yg kita detect aritu, klmarin blogger dhia bgtau kna cmni jgak, huh...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

saya je tak ambik tindakan apa2..mereka bahagia menipu..biarlah.huhu

anamizu said...

aah betol3..cik ana pun dah kene aritu..rase nak ketuk je sekor2 spesis cmnih..ngee~~

recent post : |maksud tersirat pelekat P|

yad'z said...

hurmmm..... cam haremmmm...

Yuni Aisyah said...

eee..ape la dorng nie..x baik tau men tipu..dosa..Tuhan marah..

sukahaha said...

banyak gak matdin baca pasal ni.. citer lama kembali lagi hehe...

jemput sini yer
blog Matdin

krole said...

abu luqman=huhuhu msti r ngeee~

krole said...

shah87=huhuhu sekali same da,harap SK da insaf ye~

krole said...

kid=wuahhh~harap2 krole xyah nak buang s/mix ni...

krole said...

scarlett ohara=tu r wak...sapa tau nak block dia ni???

krole said...

deem=ala~kte le tngok tu...dia ni main gna je nickname org~

krole said...

anastya=huhu mne le diam wak..dia curi nicname tu a.k.a identiti kte~

krole said...

qimie=adus,harap krole xkn buat g2~

krole said...

zerotech=aha~bro tau cara nak block dia ek???

krole said...

masmurni=wuahhhh!!!!ramai rupenye kena ni~

krole said...

caliph=mmg dia r krole maksudkn~

krole said...

LM=huhuhu...xle wak..kte kne serang dorang ni~

krole said...

anamizu=ketuk jgn tak ketuk wak~!!!

krole said...

yad'z=hehehe tu r wak...dorang ni~!!!

krole said...

yuni=tu r wak...lngsng x jujur~

krole said...

matdin=tu r adus...wuahh!!!ok2..dalam kadar segera krole p~ngeee

touya said...

aku Banned jer terus mamat tu

krole said...

touya=ohye kan~krole pon nak banned dia r~

Gayahspears said...

TAK KESAH.. janji jgn dorang kacau hidup gayah sudah..huhuhu

tiefazatie said...

laa...ye ke...
ifa xpnh kne lak..

krole said...

gayah=hehehe...same r~

krole said...

tiefazatie=huhuhu ok r tu wak..krole sik kne je~

tiefazatie said...

krole; ifa dah kena nie...huhu..gle la die nie..sob2..

krole said...

tiefazatie=sabaq ye wak..kte srupa..nnt kalo krole dpt cara nak block dia..krole gtau ye~

usop said...

waaaaaa... mcm tu ke citernya...
bijak2 betul diorang ni yer...

krole said...

usop=tp salah gnakan kepandaian dorank tu~

Pendekar Berkuda said...

krole...pi baca kat blog pendekar untuk tahu cara nak blog blogger negro tu.. ekekekeke... cari ye.. hehe...

tajuk dia "Mamat Negro Hacker Shoutmix"

Anonymous said...

Wow this was doubtlessly one of the most effective posts I've had the chance to view on the subject so far. I do not know where you gather up all your info but up! I'm gong to send a few folks your way to take a look at this post.

Anonymous said...

belajar banyak

Anonymous said...

Please add more stories. I would like to publish this in our company publication and yes, credit goes to you.

Anonymous said...

Hi i am so pleased I found your blog, I really found you by mistake, while I was searching Yahoo for something else, At Any Rate I am here now and would just like to say thank you for a wonderful blog posting and a all round intriguing blog (I also love the theme/design), I do not have time to read it all at the right now but I have bookmarked it and also added your RSS feeds.

Anonymous said...

This post is impressive! I’m gonna put this in the bookmarks before I lose the link I don’t believe I’ll ever find my way back here again otherwise

Anonymous said...

I have been searching for this information and finally found it. Thanks!

Anonymous said...

Please add more stories. I would like to publish this in our company publication and yes, credit goes to you.

Anonymous said...

I think it would be FABULOUS!

Anonymous said...

Great article here, and a valuable reference. Prior to reading this,

Anonymous said...

Admiring the time and effort you put into your blog and detailed information you offer! I will bookmark your blog and have my children check up here often. Thumbs up!

Anonymous said...

wow. that was pretty awesome. they just keep getting better and better!

Anonymous said...

Nice one! If I could write like this I would be well chuffed. The more I read articles of such quality as this (which is rare), the more I think there might be a future for the Net. Keep it up, as it were.

Anonymous said...

Fantastic article as always, I am seriously considering something along the lines of an affiliate section on my own site… so very timely post.

Anonymous said...

I very adore your own posting choice, very remarkable.

Anonymous said...

Dzieki za ciekawe informacje

Anonymous said...

I Love You. I really do. I would even buy you flowers and dinner for what you have shared with us! Thanks to you I now have a working blog.

Anonymous said...

Here is the 2nd moment I have encountered your web sites in the last couple weeks. Seems like I ought to bookmark it.

Anonymous said...

I have to state, you chose your words well. The ideas you wrote on your encounters are well placed. This is an incredible blog!

Anonymous said...

Przeczytaj caly blog jest bardzo dobry