Thursday, January 13, 2011

Buffered Earning dari Nuffnang(10)

Patutlah rasa lain macam je hari ni,dari pagi tadi rasa macam gatal je tapak kaki tangan krole ni...nak kata gaji lama lagi ngeee???balik rumah tadi terus krole buka akaun nuffnang,wuahhh!!!rupa-rupanya krole dapat Buffered earning dari encik nuffnang lagi yeahhhh!!!terus hilang rasa penat berkerja seharian ni dan tiba-tiba pula jemari krole laju menekan punat-punat kat keyboard ini untuk menaip entri bagi mengucapkan jutaan terima kasih kepada encik nuffnang kerana sudi memperkenalkan blog krole kepada syarikat maxis sekaligus memberi BE kepada krole,terima kasih sekali lagi...begitu juga dengan member-member semua terima kasih krole ucapkan kerana sudi memeriahkan blog krole yang tak seberapa ni,"you all are the best".

kepada member-member blogger yang selalu kata BE krole banyak huhuhu mana ada~tengok ada satu je,krole memang respek kepada member-member semua~kadang-kadang tu sampai 4 BE sekaligus(wuahhh!!!)terus terang krole kata,krole belum pernah sekali lagi pun merasa seperti itu ngeee~agak-agaknya bila ya???tapi takpe janji adakan???ok,akhir kata dari krole...LONG LIVE NUFFNANG....!!!!




p/s : perghhhhhh!!!bestnye dapat BE~

36 Komen:

Amira is mira said...

BESTNYE DAPAT BE!....dah lame x dpt BE...rindu nak be nie..nuffnang dah lame x bg pape kat blog saya

khaifaiz said...

wah.. selut la bro dpt be.. susah tu nak dpt

bungakuning . said...

best ah dapat be . jeles meh ! hihi

nadzirah aqilah said...

congrats krole.. syok2.. bila la saya nak merasa plak.. hehehe

Gayahspears said...

Bila lah Gayah nak dapat BE ni..sob2.. krole bg tip jap :( huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah awak..open table tau nnt.

nusha said...

huhuh,kt ni lgla lgsung..be ke me ke apke xder!!huhuh.cash out pon lgsg lom..huhuh..sbr2kan.

Syafiq Rosli said...

congrat ya

deem said...

tahniah2 sama kamu :)

Anip said...

wah dpt be..huhu, okelah tu satu, aku rasa yg lain dh bertukar kot

shah87 said...

tahniah2..
bestnya..

::nuRuLaDHar:: said...

congrets! bila la turn nurul lak..mwehehee

krole said...

amira=wuahhh same r wak..ni pon bru je dpt ngee~

krole said...

khaifaiz=wuahhh thanks bro ngee~

krole said...

bungakuning=huhuhu..ala~satu je wak ngee..

krole said...

nadzirah=wuahhh!!!nnt kmfrm dpt pnye wak~ngeee

krole said...

gayahspears=wuahh!!!tips???camne ek??

krole said...

LM=wuahhh nnt krole buka meja ye wak ngee~

krole said...

nusha=wuahh!!!sabar ye wak..nnt dpt r tu~

krole said...

syafiq rosli=tq bro..camne ngan kontest ngee..

krole said...

deem=tq2...dari krole~ngeee

krole said...

anip=huhhu xdak bro..mmg satu je ngee~

krole said...

shah87=hehehe mmg best pon bro yeahhh!!!

krole said...

nuruladhar=hehehe..sabar wak,nnt dpt r tu ngeee..

emieysandra said...

tahniah krole! :)

Wanzi said...

wah tahniah krole .... lebat ler lepas ni income tu....

caliph shuriken said...

congratz krole dpt beger raksese ^^

krole said...

emieysandra=tq wak ngee~

krole said...

wanzi=wuahhh tq wanzi..lme x nmpk~indu ngan wanzi~

krole said...

caliph=huhuhu..thanks kamen raider caliph ngee~

Faizal Fredley said...

KONGRAT KROLE...LEH BLANJER LOL PASTU,..

masmurni said...

jeles.....apapun tahniah ye....

krole said...

faizal=ngeee xdak hal r bro..jom2 ngee~krole on je

krole said...

masmurni=wuahhh!!!tq wak..ngee

❤ Baby Yats ❤ said...

tahniah...
sya pun bru dpt BE yg sama gak kelmarin..hehe

krole said...

baby yats=wuahhh tahniah2!!!