Tuesday, February 15, 2011

Bloglist Krole Dah Siap

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger-blogger diluar sana~sebelum krole memulakan entri krole,terlebih dahulu sekali lagi krole ingin mengucapkan selamat menyambut "maulidur rasul" kepada semua khususnya yang beragama islam,ok~berbalik kepada topik utama kita,mula-mula kena tarik nafas dalam-dalam(hiushhhh),BLOGLIST KROLE DAH SIAP!!!,hehehe~itu kalau tak dengar lagi tak tahulah krole.Alhamdulillah berjaya juga krole memasukkan semua link perserta bloglist krole kedalam ruangan vvip yang kat sidebar tu,hehehe~krole mohon maaf kerana lambat sedikit berbuat sedemikian,maklumlah krole hanya manusia biasa.krole harap dengan tersenarainya link blog korang disini akan membantu sedikit sebanyak dalam menaikkan traffic kat blog korang semua,insyallah.so kepada perserta-perserta kontest bloglist krole hari itu,dipersilakan untuk memeriksa link ada dan sekiranya tak ada.

sila beritahu krole dalam kadar segera,agar krole boleh memperbetulkan kesilapan tersebut ngeee~ohya krole mohon maaf juga kerana lambat buat post untuk hari ini,sebenarnya krole baru balik kerja ni,belum mandi lagi terus update blog ahaks(bucuk r),atas semangat 1Blogger krole utamakan perkara ini dahulu.dan terima kasih kerana sudi singgah keblog ini~yeahhh!!!




p/s : thanks you all...luv u~

36 Komen:

Norhayati Rostam said...

Wah, jelesnye..
:(

M a W a D D a H said...

wahhh dah siap...terlupa lak nak wat ritu...adehhh...

kalau masukkan jugak, adah rasa sgt bahagia...:)

thanks krole...

Norhayati Rostam said...

Hah?
Ya Allah.
Malunya dengan Krole.
Terharu sangat2.
:)
Thanks a lot!
Wahhh...

Matika said...

huuuu...harap2 mamat pun ada..

Afiq Bukhari said...

dah tersenarai,thnks krole~! ngeee :D

asfz lily said...

yeay..saya ada :D

cik WaWa said...

yeay!cik wawa nyer link ade...tq kerole...joget2 sket... (^_^)V

iza said...

Salam..
Ok,thanks..
comel bloglist tu...

.: iEyLa :. said...

thanx a lot krole...

strawberrycincau said...

wah!! tq3...suka3...ngeh3...=)

i am S!L4H.. said...

aritu silah dh cek..ade..tengsss uncle krole..heee..
tp kannn pkcik.....x de shout...emmmmm x seronok la nk tegur2...heee

dyana nana said...

wah..!! jeles yer... huhu
dyana pnye x tersenarai pown..
dyana terime seadenye.. uhuks.. :)

c-tea said...

hah..
blog ct dah ade...
tq krole...

sarah mohamad said...

memang dah ada dalam list .

thanks krole :)

caliph shuriken said...

nice.. arigatou krole ^^

latest en3: ~ salam maulidur rasul ~

Bulan said...

sb xde ke krole?bulan x nmpk pn.huhu

krole said...

cahayamylife=wuahh!!!jgn r cdih wak..cube tngok bloglist tu~

krole said...

adah=heheheh beres ngeee~

krole said...

norhayati=hhuhhuu xyah r malu2 wak..kang krole lak malu hehehe~

krole said...

matika=aik!!!mamat ade submit kontest aritu ke???

krole said...

adif=huuhhu thanks sal join afiq ngeee~

krole said...

asfz=yeahhh!!!welkam2...ngeee

krole said...

cik wawa=wuahhh!!!siap joget tu..tahniah wak~

krole said...

iza=huhuhu..thanks akak~

krole said...

ieyla=huhuhu no prob wak~beres...

krole said...

strawberrycincau=wuahh!!kalo wak suke krole g suke yeahhh!!!

krole said...

silah=sory ye silah..keputusan pakcik muktamad..kan da gtau kat en3 aritu..mapkan pakcik ye silah~

krole said...

dyana=dyana???ade submit ke wak???

krole said...

ct=huhuh xdak hal r wak...tahniah ye~

krole said...

sarah mohamad=huhuhu tahniah wak~

krole said...

caliph=%^&*() maksudnya...xdak hal r bro~

krole said...

bulan=huhuhu da lme krole buang wak..sori ye..krole ade sebab buat g2..hrp wak phm ye~ngeee..tahniah ye~

anamizu said...

wahh cik ana punye ade..weee~~
trime kaseh krole!! hehe

EZZAT said...

ohoiiiii.. nie memang vvvvip nie!! thanks thanks thanks..

eRza farEeha said...

vvip dtg!!hehe

iManAzRaf said...

ade tag tuk krole =)

http://imanazraf.blogspot.com/2011/02/my-14-minute-survey.html