Thursday, February 17, 2011

Segmen : Saya Suka

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger-blogger diluar sana,bila tengok header tu je mesti ramai yang kenalkan???aha~betul segmen yang krole join ni teranjurkan oleh blogger zalin yang famous tu,blogger zalin ni memang supporting,krole tahulah pasal zalin ni boleh dikatakan diantara member-member blogger terawal yang krole kenal didalam dunia berblogging ni,banyak yang beliau ajar krole tentang blog ni dari benda yang remeh ke benda yang penting~baru kejap tadi zalin datang keblog memberitahu akan segmen yang dianjurkan beliau ni,selepas melakukan pantauan suvey...wuahh!!!menarik juga krole tengok...so bagi member-member yang berminat nak join segmen yang best ni senang je just klik sini ye.ok,malas krole nak membebel panjang~so mari kita tengok apa yang krole suka hehehe~

Saya suka berblog...krole mengenali dunia blog ni pada tahu lalu iaitu pada APRIL 2010~blogger yang bertanggunjawap memperkenalkan dunia blog ini kepada krole adalah blogger adi_tau86 kenal tak???nak dijadikan cerita krole ni tak belajar tinggi,so benda-benda IT ni memang kurang sikit,tapi syukur juga member krole tadi sudi mengajar krole sedikit demi sedikit,walaupun pada mulanya memang susah nak faham,terutamanya bab coding-coding ni memang blur waktu itu,lagipun krole belajar melalui YM(yahoo mail),so korang cuba bayangkan~budak yang takdak basic belajar macam itu?huhuuh pening beb~mula-mula krole berblog untuk mengaut keuntungan dari nuffnang,serius~tapi sekarangni dah jadi ketagih pula,bagi krole berblogging ni adalah satu kepuasan dimana krole boleh berkongsi bermacam-macam cerita dengan member-member semua serta ilmu dan banyak lagilah~so boleh kata minat krole sekarang ni memang kepada blog.lagipun melalui blog juga krole boleh mendapatkan pelbagai maklumat dan kadang-kadang tu cerita tu belum masuk TV lagi krole dah tahu~ha

Saya suka DOMO-KUN...kalau ni tak payah nak ceritalah,tengok blog ni pun korang boleh tahu kan???krole memang minat sangat dengan benda ni~hehehe,dan syukur sekarangni krole dah ada koleksi domo sendiri,orang kata lain orang lain minatnya~hehehe...gara-gara krole minat dengan domo inilah krole kena perli selalu dengan member-member sepenjawat,tapi krole tak kisah pasal krole suka sangat~ngeee...ohya nak tanya ni???korang tahu tak kat mana krole boleh dapat baju domo???kalau tahu tolong ye buzz krole~ok,rasanya ini saja yang krole mampu cerita hehehe~macam mana zalin???ok tak???




p/s : yeahhh!!!


31 Komen:

.: iEyLa :. said...

saye pon suke domo klu de orang bagi..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bg saya satu domo awak leh?hihi

Zalin said...

waaa..xsampai setahun ko berblogging, tp ko dah famous dikalangan blogger..tahniah bro..hihi..peminat domo tegar ea? Thanx bro sudi join..=))

miss epa said...

eh.ingt krole dah lama dah.cam dah otai dah.huu.apa apa pun gud luck eh domo-kun!hee :)

c-tea said...

krole kira baru jugak la erk...xsampai setahun lagi..tp tgok blog krole nie..perhhh..mcm dah lame je...mcm dah mahir dah...

eRza farEeha said...

nk domo kun 1..hehee

: JannahSuhaimi : said...

waa..krole. . hehe. . minat domoo uhh !

CikTomyam said...

domo kiut lah..ada x kaler purple or merah..hee~

i am S!L4H.. said...

hehe....domo=krole...agagaga

krole said...

iEyla=huhuhu mnta r kat BF wak~ngeeee~

krole said...

LM=huhuh kne tngu wak lik sni r ngeee~

krole said...

zalin=ngeee~mmg minat pon~hehehe thanks bro~

krole said...

miss epa=kan krole slalu kate krole ni dak bru ngeee~

krole said...

c-tea=wuahhh!!thanks wak..hehehe...hasil tnjuk ajaq mmber2 otai ngeee~

krole said...

erza=huhuhu...mnat jgk ke wak~?

krole said...

jannah=alamaks..kantoi r ngeee~

krole said...

cik tomyam=mmm..krole pnah tngok warne pink n blue je wak~

krole said...

silah=heheheh thanks silah..trharu pakcik ngeee~

Bulan said...

saya pun suke domo.krole,jom hangout ahad nie.free x?

krole said...

Bulan=mmm x pasti g wak...xtau lagi kene masuk keje ke x???x dpt nak kmfrm awai..kalo nak lpaq..lpaq mne wak???

ADfeez said...

krole.. aD x jumpe shoutbox kt mana? hahahha....:P

Bulan said...

krole: mid la.ahd nie taw.nati msg bulan k.ehee

iManAzRaf said...

domo kesayangan krole... hehe

M a W a D D a H said...

suka sgt die dgn domo kun...:)

diana said...

oo..
tak sampai setahun rupanye..
heheh

krole said...

aD=huhuhu..kat sni mmg xdak shoutz~

krole said...

bulan=insyallah bulan..krole xle nak kmfrm awal..kalo dpt krole msg~

krole said...

imanAzraf=huhuhuu syg sgt~ngeee

krole said...

mawadah=huhhuu tau xpe ngee~

krole said...

diana=krole dak baru g ngeee~

i am S!L4H.. said...

ehee..trharu ke?alamakkk...nk wt ape ni?ngeeee~