Tuesday, February 15, 2011

Segmen Al-Kisah

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger-blogger diluar sana,krole harap anda semua dalam keadaan sihat dan bahagia disamping keluarga yang tersayang,wuahhh!!!mood malam ini rindu sangat keluarga kat kampung terutamanya kepada mak bapak krole~ahhhh!!!miss you all...!!!sory ye teremo sekejap,berbalik kepada topik kita pada malam ini,ok...ini merupakan first time krole mengadakan segmen didalam blog ini dan krole harap adalah yang berminat(huhuhu gementar ni)~tiada sebarang paksaan untuk join segmen ini,sekiranya berminat penyertaan anda amat krole hargai . Tujuan krole mengadakan segmen ini adalah bertujuan memberi peluang kepada anda untuk meperkenalkan lagi blog anda kepada semua,kira promotelah~berminat ok sekiranya anda semua berminat sila ikuti syarat-syarat dibawah.

syarat-syarat :
-copy banner diatas.
-tajuk "segmen al-kisah"
-ceritakan secara kreatif sebab anda berblog dan apa yang korang dapat dari berblog ni?
-nyatakan idola anda dalam dunia blogging ni.
-kemudian komen link entri anda diruangan komen entri ini~

ok,itu saja~krole harap adalah yang sudi memeriahkan segmen ini heeee~



p/s : join jgn x join~

33 Komen:

.: iEyLa :. said...

will join this once i'm free ok..
doakan i tuk my next paper esok..huhu

anamizu said...

wahhh krole ade segmen..
cik ana kne cari idea kreatif dulu nih..hehe

sarah mohamad said...

wah ! dah di naik taraf . T___T . semesti nya kena join sekaki . teehee

ain revival said...

best nie~

Nadhirah-chan said...

dah join !

http://baxx201beattraxx.blogspot.com/2011/02/segmen-al-kisah.html

nurul ainul farhain said...

wah nk join lah.:)

iza said...

Salam..
Wahh, dah buat segmen sendiri...
moga terus berjaya..

iManAzRaf said...

hehe.. nice.. nk join.. tp kne tgu ms yg avlable.. =) insya Allah..

nadzirah aqilah said...

nak join!!! tapi nak tanya dulu.. ada xpired date x? hehehe

c-tea said...

dah join segmen krole..
bolehla incik krole lawat sini
http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/02/segmen-al-kisah.html#more

Zalin said...

krole, aku join..

http://www.onceitalk.com/2011/02/segmen-al-kisah.html

krole said...

IEyla=wuahhh!!!tq wak~gud luck ye

krole said...

anamizu=wuahhh!!!join r ngeee~

krole said...

sarah mohamad=wuahhh!!tq2 wak..hargai sgt~ngeee

krole said...

ain revival=heheh mmg best pon wak~

krole said...

nadhirah chan=ahhhh!!!tq wak..suke2

krole said...

nurul ainul=wuahhh!!join r wak ngeee~

krole said...

iza=tq akak..heehe..sje bat experimen~

krole said...

imanazraf=wuahhh!!xpe2 wak..xdak paksaan pon ngee..ni bnda suke2 je~

krole said...

nadzirah=huhuhu xdak r wak..ni mende suke2 je ngeee~

krole said...

c-tea=wuahhh!!!dlm kadar segera krole p~

krole said...

zalin=wuahhh!!zalin pon join tq2...yeahhh!!!

c-tea said...

kadar segera la krole..sokong blogger2 yang menarik minat ct nie...

krole said...

c-tea=wuahhh!!tq ct...terharu krole...ct mmg best r...

anamizu said...

krole!!!!! cik ana dah join tau!!

http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/02/segmen-al-kisah.html

i am S!L4H.. said...

ngee2..x de idea kreatip lg la..
^-^

nadzirah aqilah said...

krole.. sya join jugak.. hehehe

http://nadzirah-aqilah.blogspot.com/2011/02/segmen-al-kisah.html

krole said...

anamizu=wuahh!!spantas kilat krole p survey~

krole said...

silah=xpe2 wak...hehehe~

krole said...

nadzirah=ahhhh!!!tq2 wak...igt domo igt krole ek~ngeee

marish sha said...

Nak join nak join, tp sekarang tengah sibuk,
nanti dah free nak buat ni

marish sha said...

sha join segmen krole lagi :)

http://marishaa.blogspot.com/2011/02/segmen-al-kisah-by-krole.html

sarah mohamad said...

krole : dah join !
teeeheee

http://sarahdandia.blogspot.com/2011/02/segmen-al-kisah.html