Thursday, November 11, 2010

Jom Makan Bersama Krole

Assalamaualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,mula-mula krole nak minta maaf bebanyak kat member-member blogger semua sebab semalam krole tak dapat nak balas jejak korang semua,alasan pertama sebab krole keluar dengan member serumah semalam dan kedua line internet krole buat hal pula(adus),heeee~nak dijadikan cerita gambar kat atas tu gambar krole dengan salah seorang member serumah krole,kitaorang lama tak keluar bersama-sama macam ni(name je serumah).sebab masing-masing berkerja dalam division yang berbeza,so semalam happy sangat dapat sembang puas-puas dengan diaorang~nak tahu apa aktiviti kitaorang,jom layanz~


hehehe,sekali pizza da~memandangkan ramai member-member blogger membuat entri makan kat piza,so krole pun tak nak ketinggalan(hehe jgn jeles),menu pertama malam ni "hawaiian seafood" dan "super supreme" tapi kitaorang order yang regular size je,takut tak abis lak kalau order yang large,heeee~


macam biasa misi untuk menghabiskan piza tadi amatlah mudah bagi kitaorang bertiga ngeeee~sampai licin kitaorang makan(tengok tue heeee),waktu ni member krole salahkan krole pasal order "regular size"~"hah tengok tak kenyang pun"katanya,ngeee.so atas persetujuan semua krole oder lagi bagi memuaskan kehendak member serumah krole ni~


nah amik ko~krole order pizza "extreme cheesy chicken" large punya,kali ini misi kitaorang gagal kerana kitaorang berjaya menghabiskan satu slice je,adus besar sangat lak~sabda rasulullah "makan sebelum lapar,berhenti sebelum kenyang" begitulah bunyi perlian krole kat diaorang heeeee~last-last piza tu kitaorang bungkus bawak balik dan sedekahkan kat jiran kitaorang yang kebetulannya tengah kelaparan waktu itu(ahaks).


p/s : wuahhhh!!!ble korank nak kuar mam piza ngan krole ni???

20 Komen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Wahhh mkn pizza.saya sedih klu mkn pizza kat doha x der mushroom sup la wak,nnt saya balik awak bw saya mkn pizza ek?boleh tak..hehe.

niDa said...

waaa.... sangat jeles di situ okeh.... lame rs x mkn pizza.. maybe tggu mkn ngan kerol la kot... hahaha...

hairul said...

ingat nak ajak kita makan... wakakakakakak... rupanya dah makan.

i am S!L4H.. said...

suke mnjleskan dgn piza kn...
huwaaaaa

nadzirah aqilah said...

bila krole nak blanje piza nie... (^__^)

M a W a D D a H said...

bestnya makan piza bersama krole...

kalu tak cukup, krole tambah lagi...hehe...

p/s: bile ntah dapat makan pizza dan sewaktu dgnnya bersama krole...hehe

kay said...

jum bro..
set place....

krole said...

LM=hahah owhhh nape xdak wak???bole per slhnye ngeee~

krole said...

nida=wuahhh krole on jew ngee~

krole said...

hairul=hehehe sory yer~ngeeee

krole said...

silah=uwahhhh jgn nangis ngee~

krole said...

nadzirah=mmmm..mybe ble wak mai sni heee~

krole said...

mawaddah=hehehe mmg best pon wak~mmmm...krole okai jew...heee

krole said...

kay=wuahhh krole on jew kay..gtau je ble~

PhotoGraphic said...

wahh..layan..hahaha

krole said...

photographic=hehehe layanzzzz~

yatt haryati said...

bila nak belanja????????/
dah mkn baru kol..apa kes??????
meh cni aku belnja c krole...hahahhahahahhahahahhahahahha

krole said...

yatt=hehehe~tol nak blanja ni ngeee?

Azman Hui Hui said...

sssllluuurrppp..nyummi

krole said...

azman=hehehe yummy ngeee~