Sunday, November 7, 2010

Fenomena Justin Bieber

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,siapa yang tak kenal dengan "Justin Bieber" atau "JB" nama singkatan yang diberikan oleh peminat-peminat kepadanya.krole rasa pelik sangat,kenapa ramai yang minat kat Justin Bieber ni~dan boleh kata satu dunia dah mengenalinya(ketinggalan krole~heee),so hari ini..krole pun cubalah mencari video-video JB ni kat laman YouTube.terkejut juga krole banyak rupanya video-video muzik JB ni yang rata-rata diupload oleh peminat-peminatnya(dasyat),dalam banyak-banyak video JB yang krole tengok,krole sangat tertarik kepada videonya yang bertajuk "common denominator".jom layan~



dah habis dengar ke?best kan?patutlah ramai peminat JB ni~suaranya memang lunak dan mempunyai paras rupa yang menawan(tidak dinafikan).krole pun sampai terjebak dengan fenomena JB ni,hehehe krole dah upload lagu ni~best layan waktu nak tidur ngeee~


p/s : baby..baby..babyyyyy...ooooooo!!!heee~

22 Komen:

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

samalah kita, bro..heheheh! lagu nih memang keyrill minatlah! hik hik hik! ;)

NARDtheNERD said...

xsuka dia.
haha.
soriii.
:P

NuSaNa NoSa 91 said...

tp.. knp keen xde perasaan nk dgr lagu dia ea?? =.="

♥..permysuri_hati..♥ said...

yg konspirasi die sbnrnya umo 51 tahun tu betul ke???

Trah Wann said...

Hmm tapi bro , baru tadi terjumpa video 'Justin Bieber pemimpin muda Illuminati' kat Facebook .

Hee entahlah betul ke tak (:

RedBoys said...

cool je dia ni.. i loike.. cute pon cute suara pon best..

si biskut said...

ala..ko pon dah minat giler kat dia aper..hehe

Siti said...

dulu pun pelik jugak orang duk sebut² name dia.. hehe, best jgaklah lagu dia..

eh ehh, krole dapat from me! nanti amek eh? =)

krole said...

keyril=hehehe best kan lagu2 dia ni~

krole said...

naddy=heheh xper2..len org len mntnye kan?heee~

krole said...

keen=heeheheh sal wak x mnt kot ngeee~

krole said...

permysuri=hehehe xdak r tu wak...bohong jew tue~

krole said...

trah wan=wuahh tol ker~ade linknya ker???krole nak tngok jgk~

krole said...

redboyku=hehehe tp redboyku lagi cute heee~

krole said...

si biskut=ngeee tau xper heee~

krole said...

siti=hehehe..wuahhh okai2 nnt krole amik yer~

tq2~

Melati Qistyna's Mummy said...

aritu adek akak ade tunjuk kt youtube, dia neh tue sbenarnyer... yeke :P

krole said...

qistyna=hehehe xdak r kak..besa r~media je gembar gemburkn ceta bohong ni ngeee~

shida saje said...

eh bukn ke dia nih myamar jew hmm xphm ler..huhu ~

krole said...

shida=hehehe besa r tu wak..media kan slalu suka bat mende2 gni heee~

rafie said...

justin bibir. haha. tapi lagu dia best jgk

krole said...

rafie=hehehe tau xper ngee~