Friday, November 5, 2010

Selamat Tinggal Internetmpay

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,wuahhh hari ini krole dapat message dari seorang member blogger yang amat krole segani didalam dunia berbloging ni iaitu blogger ikram~message beliau membawa khabar berita yang amat baik untuk krole iaitu mengenai pertukaran domain blog krole kepada dot com(yeahhhh!!!),jutaan terima kasih yang tidak terhingga krole ucapkan kepada blogger ikram kerana sanggup menguruskan proses perpindahan blog krole dari blogspot ke dot com(sal krole x reti nak bat sendiri ahaks~).krole tak tahu macam mana nak berterima kasih kepada bro.Justify Full
so krole buat entri ini khas untuk mengucapkan terima kasih kepada blogger ikram yang sangat nice,dan for the record birthday krole adalah pada bulan ni,iaitu pada 18/11/2010(scorpio)...so bagi krole,secara tak langsung bro telah memberikan hadiah yang paling best untuk birthday krole pada tahun ini(tq2,heee),dan krole harap...selepas ini persahabatan kita akan menjadi semakin erat lagi dan terima kasih juga krole ucapkan kepada semua member-member blogger kerana tak putus-putus menyokong blog krole selama ini.dengan disaksikan member-member semua(cheee~nmpkker?)krole rasmi www.krolezone.com ni...yeahhhh!!!


p/s: wuahhh heppynye krole...yeahhhhhh~!!!


48 Komen:

kobEj0rdan~ said...

fergh!tahniah2 bro. da dot com da:)

eRza farEeha said...

tahniah krole..:)

Bulan said...

wahhh..
im happy for u la krole~~
ehee
tahniah2!
dah jd dot com.jgn lupe bulan k..ahakss

Afiq Bukhari said...

waaa da dot com la..tahniah krole~! happy blogging k :D T-Shirt Design Competition - Imaginasi & Realiti

p[A]n[A]d[O]L said...

wooahhh..
da masuk umah baru la..
congrettzzz... ^^

krole said...

kobejordan=wuahhh tq2 bro ngeee~

krole said...

erza=tq2 wak...yeahhh

krole said...

bulan=krole xkn skali lpa mmber2 krole hee~

krole said...

afiq=wuahhh happy bloging to u to bro~

krole said...

panadol=hehehe yeahhh jmput masok2 ngeee~

suzie rahman said...

congrats krole..sikit jles ni.hiii

krole said...

suzie rahman=hehehehe~tq2 wak..nnt wak lak heeee~

NuSaNa NoSa 91 said...

walaweyhhhh~ tahniah krole!! ^_^

krole said...

keen=wuahhh tq2 heee~keen ble lagi ngeee~

Tomato Gurl's Life said...

tahniah krole!!
pasni lg bersemangat utk blogging n update entry ye ;)

psstt..cun la url baru blog ni.. ;)

hairul said...

pasni leh makan sate!! yeay!

krole said...

ciktom=wuahhh tq2 wak~bes kan?heeee~

krole said...

hairul=hahahah~bole2 per slhnye heee~

Norhayati Rostam said...

Ala, bestnye!
Nak jugak!
Nak jugak!
p/s:Wah, tak lama je lagi besday Krole nih.^-^.Bestnye tengah raya.

krole said...

norhayati rostam=wuahh tq2 wak...lame x nmpk heee~

AerOn YOn Arshad said...

congrats bro. :P

Oong-ong said...

wahhh~~~tahnia2~

Wanzie said...

wah tahniah krole... dah dotcom sekarang... dah ada kemajuan.... harap selepas ini lagi maju dengan dotcom.....

AJ said...

wah da dot com ehee..tahniah krole aj ntah bila lg hehe..msh xstabil ni huhu

krole said...

aeron=wuahhh tq2 bro heee...

krole said...

0ong-ong=hahaha tq2 bro..jom terbang~

krole said...

wanzie=wuahh tq2 wanzi..luv u:)

krole said...

AJ=wuahhh kalo tukaq gtau krole ek~heee...

N@SIQUE said...

wahhhh~~~makin handsome la tuan KROLE~~jgan plak tidoq pun dok senyum ja~~bahaya tue~~hehehehe



AKU TRY LA NAK NYANYI PLAK

krole said...

nasique=hehehe krole akan ingt selalu pesanan nasique tue heee~

Fantastic Ajane said...

Tahniah bro... u deserve it.. ntah bila la sa punya domain tu betukar pula..hihihi

krole said...

fantastic=wuahhh kalo nak tukaq..gtau yer heee~

padin said...

takde dialog lain yang sesuai dapat ku ujar selain "sekalung tahniah untuk krole" ekekee

YOUsoF said...

Eh ha'a lah blog Krole dah ber'bin' kan dot com la!!

*tahniah!! ;)

krole said...

padin=wuahhh tq2 bro..mne kalung ni???ahaks:p

krole said...

YOUsof=hehehe tq2 bro..ayat bru tur ngeee...

Melati Qistyna's Mummy said...

perggghhh, takziah tuk internetpay :P

welcome to dotcom ..... ngeeee

najihah sahami said...

krole~!!!waa..thniah..welc0me to krolezone.com...patut hepi je kr0le...hehe..ok.la tu..peminat pon da ramai tu..smpai SB pun penuh ni..hehe

krole said...

qistyna=hehehe tazkirah tu heee~

krole said...

najihah=sori yer wak..tp cbox kan ade..ngeee~

Abu Luqman said...

salam ziarah krole...x leh masuk ..tak tau kenapa ye...ok tahniah ye

Mijie said...

wahh krole dah ada domain sendiri..tahniah krole..moga2 lepas ni makin maju yer krole..;)

krole said...

abu luqman=wuahh nape ek~sat2 yer krole cek...wuahh tq2 heee

krole said...

mijie=alhamdulillah tq mijie..lme x nmpk..busyker???

RedBoys said...

wah.. tahniah bro.. bau kedai ni.. kah2.. lepas ni boleh tukar ke wp plak.. lagi mantop.. tahniah lagik..

krole said...

redboyku=insyallah RB...kalo da mantain~krole akan cuba nnt..harap RB le tolong yer nnt heee~

RedBoys said...

kroleku=insya-Allah..oket krole.. rb no hal je.. tapi rb pon bukannya pandai sgt.. hehe.. untungnya wp ni sbb mesra seo..

krole said...

redboyku=okai RB..heee...wuahh krole x bape reti g bab2 seo ni~