Tuesday, November 23, 2010

Sahabat Blogger GiveAway

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,hari ini krole ingin berterima kasih kepada blogger nad kerana mentagkan giveaway yang best ni kepada krole~kepada blogger-blogger yang berminat akan kontest-kontest atau GA didunia berblogingni~korang bolehlah mengunjungi blog blogger nad ni~sebab dia ni rajin join GA dan kontest ni ngeee(macam-macam ada)~kalau tak percaya jom terjah ramai-ramai.Giveaway ni merupakan GA yang pertama dianjurkan oleh blogger lady miza(mesti korang kenalkn?blogger femes ni?heee~)yag menetap diDOHA(perghhhh!!!).

sekiranya anda berminat dengan GA ni sila klik sini untuk mengetahui terma dan syarat untuk GA ni(mmg mudah)lagipun hadiah yang ditawarkan amatlah lumayan iaitu "make over blog"(wuahhh best kan?),so jom kita meriahkan GA ni~yeahhhh!!!


p/s : yeahhhh!!!

4 Komen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam sht hr ni wak?tq sudi join ye..dah letak kat sidebar tak banner?

biskut said...

wah bro..ko pon rajin dah join GA kontest ek..bagus2.teruskan usaha perjuangan memenangi acara..hehe

krole said...

LM=wuahhh lupe2 wak...sat2 krole ltak...

krole said...

biskut=hehehe cuba nasib ngeee~