Sunday, November 14, 2010

25 Perkara Tentang Krole

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,agaknya lama juga krole tak updated mengenai award atau tag dari member-member blogger ni kan???,so hari ini krole nak membuat tag yang yang telah diberikan kepada krole oleh member-member blogger yang paling best iaitu blogger wanzi,eyka,faizal,siti,wakron,dan atok~agak lama juga krole simpan tag ni~hehehe,kerana kebelakangan ni krole agak sibuk dengan kerja dan terhad masa berbloging(tp dpt update tiap hari heee)terima kasih juga krole ucapkan kerana sudi memberi tag ini kepada krole.okai kita mulakan yer~

1.nama sebenar krole = md khairul mukhlis bin jusih~hehehe agak panjang juga yer nama krole ni~

2.suka sangat bermain game ps2 dikala keboringan terutama sekali game "God Of War"(best game ni)

3.suka warna-warni.

4.mudah tertarik pada benda-benda yang cute terutamanya domo hehehe~

5.suka makan~apa-apa je,janji halal heee~

6.sayang pada keluarga dan member-member.

7.suka keluar malam berbanding siang ngeee~(batman)

8.alhamdulillah dah ada kerja~

9.suka berkaraoke~walaupun suara sumbang sikit ngeee~

10.brand-brand pujaan adalah converse dan paul smith~

11.bab pemakaian krole suka yang kasual~selesa...

12.gadget utama yang perlu ada bila kemana-mana adalah hanpon~

13.suka download lagu.

14.kereta atau motor?krole pilih motor,sebab senang nak pergi mana-mana.

15.majalah kegemaran "remaja" dan "mastika"(best)

16.anak ke-3 dari 6 orang adik-beradik.

17.adik-beradik semua lelaki~hehehe(xdak pompuan)

18.pernah belajar di UNISEL,tapi terpaksa berhenti kerana ada hal peribadi~

19.dulu krole terer main skateboard,tapi sekarang ni tak tahu lah~lama tak main(rindu)

20.belum kahwin lagi hehehe~

21.suka makan coklat sebelum tidur~

22.suka tengok movie~terutamanya aksi dan lucu-lucu.

23.anime kegemaran krole adalah "NARUTO" yeahhhhh!!!

24.bermimpi hendak memiliki canon DSLR.

25.yeahhhh nak abis da~sayang kepada semua member-member blogger*


kepada member-member blogger yang belum menjawap tag seperti ini,krole tag anda semua dan harap korang sudi terima yer~yeahhhh!!!


p/s : perghhhhh!!!

16 Komen:

Eyka said...

thnx taw krole~ lme gler simpn..hohoho^^

Siti said...

wah, dah buat akhirnye. hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wah..suka coklat ye,nnt saya hadiahkan coklat Galaxy yg sedap naktak wak?

caliph shuriken said...

god of war?.. ganas game tu :p

belalang hijau said...

minat ps2?
jom2 kita fight.tp game bola la...
huhuhu

ASSOYFINGER67 said...

No 23 tu ...sama ngan aku...huhu

eizy_noor_izza said...

yeh, naruto best

krole said...

eyka=heheh sory yer wak..hrp wak mapkn krole yer~thanks for the tag~

krole said...

siti=hehehe tq for the tag wak yer~

krole said...

LM=wuahhh nak2...sukenyeee~

krole said...

caliph=hehehe tp bes n jln cetanya pon smpoi ngeee~

krole said...

belalang=perghhhh!!!krole on jew~

krole said...

assoy=wuahhh besnyeee same lak..yeahhhh,kuchiyose no jutsu~ngeee

krole said...

eizy=heheh tu r wak..skngni dorang nak berperang da ngeee~

Bulan said...

adik beradik bulan sume pompuan.ehee

krole said...

bulan=wuahhh terbalik lak ngan krole ngeee~