Tuesday, November 30, 2010

Bila Kita Tidak Dihargai

Mesti korang bengangkan???sekiranya kerja yang korang usahakan selama ini dengan slumber je ditolak oleh majikan korang,bukan setakat tu je~siap kena marah lagi,adus...ini tak betul,itu tak betul.peristiwa ini berlaku keatas diri krole pagi tadi,dimana krole dengan semangatnya pergi ke pejabat pegawai atasan krole bertujuan untuk menghantar kerja yang diberikan kepada krole minggu lalu,dah lah bagi tugasan tu last minit~tapi nak hasil A+++,nasihat krole lain kali kalau nak hasil kerja yang A+++ bagilah awal sikit,boleh krole buat persediaan heeee~(kalo bos krole bace ni,kmfrm kena ngeee~)

tapi tak dak lah teruk sangat dia marah tadi,cuma ada beberapa part je kena ubah~adus~,so malam ini krole kena buat pembetulan keatas bahagian-bahagian yang bos krole tak puas hati tue,dan krole ingin mengambil kesempatan disini untuk mengucapkan happy blogging kepada semua member-member blogger.doakan krole dapat siapkan kerja ini dengan jayanya yer~esok last day untuk krole present kat bos.risau dah ni.


p/s : mood...kerja spt robot ngeeee~

20 Komen:

Siti said...

sabar k krole..jangan emo2..hehe, insya-allah krole boleh buat punyee.. :)

:"♥Warnida:"♥ said...

krole...cayok2 ..hihih good luck k...biasa la dh nma pn kerja kn...^_^ apa2 pn snyum2 sllu yee

Kenzo@MrConteng said...

semoga berjaya bro! hehe.. :D

jaya jr said...

haha..mantap betol krole

♥-- emieysandra --♥ said...

good luck krOle!
jangan jadi robot lak,
jngn lupe makan minum n rehat ;)

cik panadol said...

ala....dah biase sangat jd cmni...bukan takat kne marah ngan bos, client pon selalu marah sy...paling tension bila kite kne marah bukan disebabkan oleh salah kite sendiri....

gud luck...wat keje elok2...

p/s:
bila leh balik KL ni....waaa!!

Fiqah Alias said...

huuu~ sabaq2...bukan bos krole x hargai hasil kerja krole tu..maybe bos krole nk yg lebih baik kot...(^_^) chaiyok2...wat yg terbaik ag mlm nie.,..

nadzirah aqilah said...

sabar je la... buktikan pada dia krole boley lakukan juga yang terbaek.. all da best!

Snoop said...

lain kali kena wat awal... hehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam
Lama tak jenguk awak.Jangan sedih2 tau ,mmg kehidupan kadang - kadang macam tu .Sabar ye wak.

krole said...

siti=hehehe~tq siti

krole said...

wardina=tol wak...tq yer~

krole said...

kenzo=thanks bro..krole cuba yg terbaik~

krole said...

JJ=hehehe tq JJ..indu kat JJ

krole said...

emyeisandra=heheh tq wak amik brat ngan krole~

krole said...

cik panadol=hehehe~besa r ngeee..

krole said...

fiqah=huuhu,tu r mybe g2 r...

krole said...

nadzirah=yer wak..krole akan cuba yang trbek..yeahhh!!!

krole said...

snoop=heheh camne bro..bos bg kerja ni lwat heee~

krole said...

LM=wuahhh tq2 wak..nnt ble da free..krole BW kat tmpt wak..skngni pun krole ade BW skit,but jd silent reader r heee~