Monday, September 27, 2010

Income Nuffnang Mencecah 50K

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...hari isnin kebanyakkan blogger mesti akan mengupdated pendapatan atau pencapaian mereka didalam nuffnang ni,so hari ini krole nak bercerita sikit mengenai pendapatan krole yang telah mencecah RM50.000 dalam nuffnang ni,wuahhhh!!!tak sangka krole...terkejut juga krole pada mulanya,kerana bagi krole perkara seperti ni amat mustahil..namun hari ini terbukti bahawa tiada yang mustahil dalam dunia ini...kalau korank tak percaya jom tengok gambar yang krole upload ni...


hahahaha~krole gurau jew...income krole minggu ni 50 posen jew~wakakakaka!!!biasalah inilah akibatnya sekiranya kurang berBW...tapi tak per...ini yang buat krole bersemangat nak berBW lagi...okai,ohyer...lupa pula,krole dah cash out income krole kat nuffnang ni,sekarangni tengah tunggu cek~nuffnang hantar cepat2~!!!


p/s : nantikan en3 krole mengenai cek tu yer...:p

30 Komen:

CiK QiQi said...

hahaha krole nie.....sabo jele...qiqi memang xsabor2 kot nk tgok..skali 50 kupang..tp ok la..de gak kn dr xde..hehehehe..

krole said...

hahaha~jgn mara hah...ngeee

Tomato Gurl's Life said...

pe la krole ni..tipu pulak..excited cik tom nak tgkk...adeh!!

tim said...

tim 1 sen pun belum ada tau
hahahahaha

M a W a D D a H said...

krole ni wat saspen je..hahaha

krole said...

cik tom=hehehe jgn mara ye wak~

krole said...

tim2=sabaq2 wak...nnt ade r tu hee~

krole said...

mawaddah=hehehe wak terkena~

Balqis said...

haha..ade la jgk knn..sbb da cashout mmgla 50 kupang..hehe~~

congrats da cashout~

krole said...

balqis=wuahhh tq2 heee~

miszlullaby said...

kekeke...baruuu nk suh belanje..sekali lepas duit tol je..adoyaii..

krole said...

miszlullaby=hehehe~wak le blanjew krole ngeee~

Yuni Aisyah said...

hahaha..krole wat gempak je...sikit2 dulu lama-lama jd bukit punya..=)

krole said...

yuni=hehehe...sje gurau2 ngeee~

Wanzie said...

hallo krole.... entry buat terkejut jer.. bila wanzi baca tajuk macam tak percaya jer bunyinya... tapi memang betul kalau kurang berblogwalking maka kurang ler pendapatan....

krole said...

wanzi=heheheh~jgn mara yer wanzi heee~

Afiq said...

haha kalau btul td ingt nk sok belanje makan ke,shopping baju ke ekeke xpe2,afiq pun penah kena camtu. :D kena byk bersabarla kan lepas cash out yeahh!! :D

Dc said...

adess..Dc tertipu lg huhu~~..
klu mmg dpt 50k..Dc nak krole spon mkn 1 minggu hahha=p

krole said...

afiq=heee~yeahhhh!!!krole okai jew...

krole said...

DC=doakan jew..moga satu hari nnt krole berpendapatan g2...kmfrm krole blanjew heee~

suichi said...

hahaha~~~ seketika aku terpaku melihat angka 50 k... namun selepas itu aku hanya mampu tertawa kecil... nice one bro! hehe

krole said...

suichi=wuahhhh tq2x heee~

misyamissyou said...

hohoo..br nk mintak blanje teh tarik..hehe

krole said...

misyamissyou=heheheh...bole2...kat ner??

Rama2Ungu said...

hahahahahampeeeh je....ingatkan betul la tadi..tukujut den..hehehe

nkara said...

takpe krole...aku pon cam ko jugak..hahaha

miss lea said...

hehehe.. kite punya lbh 25sen dr krole

krole said...

rama2 ungu=hehehe jgn mara ha~

krole said...

nkara=hahahaha~same ker wak..

krole said...

miss lea=hahahah kayo la wak~ngeee...