Sunday, September 26, 2010

"Blogger Tegar Perlukan Domain by TentangIkram[dot]Com"

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...tengah krole meronda di alam maya tadi,tiba2 mata ini tertarik dengan satu entri dari rakan blogger kita iaitu Ikram,beliau menganjurkan satu kontest cabutan bertuah dimana pemenangnya akan diberikan "domain" percuma oleh beliau sendiri...wuahhhh!!!komfirm krole nak join heee~lagipun syarat2nya amat mudah,bagi member2 blogger yang belum tahu lagi dengan kontest ini bolehlah klik disini untuk mengetahui dengan lebih lanjut...okai~

syarat2 :
1.warganegara malaysia :
-ya~krole memang warganegara malaysia,yeahhhh!!!

2.kena jadi follower blog ni :
-krole memang lama da follow blok ikram....kannnn~

3.letak banner kontest didalam entri korank :
-tu da buh kat atas...heeee~

4.link kan entri ini didalam entri anda :
-siapppp!!!

5.nyatakan domain yang anda kehendaki :
-kroleZONE.com(fuhhh...kalo dptkan best ngeee~)

6.tag 2 orang rakan anda :
-zaer
-timtim

7.tinggalkan url anda disini :
-wuahhhh beres~


p/s : harap2 menang...ngeeee:p

6 Komen:

tim said...

terkejut nampak nama "timtim" dekat bawah tu. hehehehe

thanx for the tag ya krole..!!

krole said...

tim=hehehehe...bat jgn x bat wak...mgkn dpt...heee~

belalang hijau said...

krolezone.com cam sempoi jer...
semoga berjaya krole!

hee

krole said...

belalang=wuahhh!!!tq2...mmg sempoi pon..

Wanzie said...

wah best juga ... ini boleh follow ni kot2 dapat juga domain freee...

krole said...

wanzi=heheheh~jgn x try wanzi...:p