Thursday, September 23, 2010

Shoutbox Krole Kena Banned

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...hari ini krole ingin meminta maaf kepada seorang blogger secara terbuka iaitu blogger afiq,pasti afiq hairan kan???kenapa krole tak balas kunjungan afiq,sebenarnya krole ada balas tapi~krole tak boleh nak tinggalkan jejak kat shoutbox bro afiq,kerana IP address krole kena banned kat shoutbox afiq(krole pon tak tau nape???)harap afiq masih sudi singgah ke teratak krole yer,dan sekali lagi krole ingin meminta maaf kepada afiq,dan setiap kunjungan afiq krole da balas...cuma tak dapat nak bagitahu heee~


kepada member2 blogger...korank tau tak punca terjadinya musibah ini kepada krole(heeee),krole tak tau "tang" mana yang silap~harap sesiapa yang mempunyai maklumat,sudi2lah kongsi dengan krole yer...


p/s : sory yer afiq...:(

22 Komen:

CiK QiQi said...

myb krole tgglkn psnan yg sme kt c 2 kot..kdg 2 yg jd spam n die banned tu..kalo xsilap

Lagenda said...

krole..Sila tarik napas pnjg2 baca komen mak ni.

Mak ada terbaca entry blogger mana tah, ada penipuan ID di s/mix. Dia curi IP & ID kita utk wat spam.

Minggu lepas, mak ada ban 1 ID ni yg wat spam kat s/mix mak. HANYA 1 je IP & ID YANG MAK BANNED OK.

Kemudian, ada kwn2 mak yg kena banned gak kat s/mix mak. Mungkin org tu dah curik IP & ID kwn2 mak tu untk wat spam. So, yg mak ban tu mgkin IP & ID kwn2 mak lah..

Skrg, mak dah delete banned kat setting s/mix mak, masalah kwn2 tu dah settle. Ngeeee..

krole said...

cik qiqi=owhhh camtu ker wak...adus...

krole said...
This comment has been removed by the author.
aSmiDar said...

eda pon kurang kepastian tentang masalah ini..kuikui
nnt kalau dah tau buat entry eh..eda pon nak tau jugak ni...

krole said...

mak=adus~tol ker mak...uwahhhh!!!nape dia snggup curik ID krole...smpi ati dia yer...:(

krole said...

asmidar=insyallah wak~krole cuba nnt yer...

Azmi said...

entah la..
kurang arif sgt.keh3

Azmi said...

entah la..
kurang arif sgt.keh3

suzie rahman said...

haha...suzie ppon kna bnned smlm cos spaming kt cbox suzie sendiri..tp hr ni dh ok.alhmdulillah.xmo spam dh.tgn ni nkai sgt.

krole said...

azmi=hahahaha~xper bro...tq yer komen:)

krole said...

suzie=owhhh krole lom okai g...adoi camne r...

Aisyah AR said...

sume spam pnya pasal..haih...

Norhayati said...

kesian krole.
ish, risau gak kalau IP yati pun kene cilok.

p/s:Agak2 dia minat nak join acting dalam filem Cilok kot

Chaon Cornerz said...

nanti ok kot.. ade orang kene banned jap je..

Dc said...

krole..myb krole x setting kat shout mix tu..klu x setting mmg blh kne curi id tu..so pencuri tu guna kan SM krole tuk wat spam:) klu krole x tau cre nak setting..nnti Dc ajo kan:)orite:)

CgMas said...

Skrg CgMas x leh masuk cbox awak lak.. ada bbrapa lg yg macam tu.. serangan dari 'mereka' lagi ke ni..

krole said...

aisyah=tol ker wak~

krole said...

horhayati=hahahah...mgkn kot ngee~

krole said...

chaon=yer ker bro...owhhh ingtkn bnda ni permenant~

krole said...

DC=wuahh tq2 bro...

krole said...

cgMas=owhhh xper2 wak...krole akan slalu mai blog wak jgk yer...