Monday, December 6, 2010

Blog Baru (2010) Pilihan

Perhatian semua~!!!blog pilihan malaysia 2010 kini membuka satu kategori baru didalam blognya iaitu "Blog Baru(2010)Pilihan",kategori ini terbuka kepada semua blogger-blogger yang baru bertapak didunia berblogging ni ...seperti krole lah,ahaks~krole ingin mengucapkan tahniah kepada blogger azman roslan iaitu owner kepada blog pilihan malaysia 2010 ni kerana berjaya mengadakan satu program yang best seperti ini(tq bro),so krole mengambil keputusan untuk mengikuti program kali ini~dan harap-harap tercalon agar blog krole akan lebih dikenali oleh blogger-blogger diseluruh malaysia.

ohya blog krole mula beroperasi pada 30/04/2010(jumaat) hehehe budak hingusan lagi kan?ngeee~linknya kat bawah ni :

http://www.krolezone.com/2010/04/assalamualaikum-kepada-semua-sahabat_29.html


so jom ramai-ramai kita meriahkan program ni~klik sini untuk join


p/s : hrp2 tercalon ngeee~

36 Komen:

Siti said...

errkkk cam tak caye je krole baru start blogging bulan 4? perghh kagum seh..ape rahsie?? hehe

Amna.Qadeeja said...

gud luck ! =)

nadzirah aqilah said...

bunyi macam menarik jek... nak join juga bley ke? hehehe

cik miera said...

wah..awk pun baru wat blog?kagum ni..blog dh femes..thniah

Cikbelog said...

hebat lah krole. Baru stat berblog tahun ni tapi dah hebat..congrat :) eh cikbelog pun join gak..hhee

krole said...

siti=eh...krole besa2 je wak~ngeee

krole said...

amna=wuahhh tq2

krole said...

nadzirah=wuahhh join r wak..kte meriahkn program ni ngee~

krole said...

cik miera=heheh x femes mne pon wak ngee...besa2 je

krole said...

cikbelog=wuahhh gud luck yer wak~

S..U..D..@..I..S said...

hebat thniah

AfiQ said...

erk.. baru stat bloging follower da ramai cenggitu? huhuh.. x dek harapan la sy nmpaknye.. huhuhu

BeaN MorENo said...

dah vote dah...bagus sebenarnya benda2 macam ni

shida saje said...

krole gudluck k ;)
shida pon join juga weeee ~

krole said...

sudais=ngee lom tercalon g wak ngee~

krole said...

afiq=eh?jgn kate g2 fiq...itu bkn faktor kmenangn pon ngeee~

krole said...

bean moreno=ngeee~mmg bgus pun dpt promote blog kita...tmbah knalan ngee~

krole said...

shida saje=wuahh gud luck wak~

Cik Mieyrarif said...

best betul ade benda2 macam ni kaan

♥-- emieysandra --♥ said...

gudluck krole!
~_^

krole said...

cik mieyrarif=hehehe~tol2..best sgt

krole said...

emieysandra=wuahhh tq2 wak~

Norhayati Rostam said...

Kenapa yati rasa macam blog Krole lagi tua dari yati eh?
:D

krole said...

norhayati=eh??x tau wak~krole ni dak hingusan g heee~

h A n Y S said...

ish3..br bertapak thn ni tp dah ramai follower, dah kire femes dah tu~
*clap2*
tahniah2!
;D

meaw said...

gud luck and all da best eh dear ;)

KimiCnoL said...

Salam..goodluck k ;))..
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

Izamir Ridzwan said...

kalau krole no 17, IR no 40.. heheh group sama

♫ AMALINA ♫ said...

Good luck :)
Follow u
Jom undi sy di no 74 grup 2
Thankks :))

n u r u l f a r i h a said...

wish u besh of luck!! ^^

♥ nur ♥ said...

good luck dude..
undi nur kump 4,no. 129
(=

kembatolo™ said...

fuiyooh!!
boleh menang ni.. haha..

gud luck!~

PuPeL said...

salam.. undi blog saya di blog pilihan malaysia - kumpulan pilihan 4 no 137 :) terima kasih :)

PuPeL said...

salam.. undi blog saya di blog pilihan malaysia - kumpulan pilihan 4 no 137 :) terima kasih :)

MiSzy DiaN said...

jalan2 tgk calon2 BPM 2010..
nati karang baru undi..
tahniah + semoga berjaya yaa..
:)

.vna erman. said...

blog walking...follow my blog http://www.vnazone.blogspot.com
keep support each other ;)