Saturday, December 4, 2010

Terpedaya Dikala Pagi

Pagi ini krole pergi KL sentral untuk menghantar member krole seorangni kerana hari ini dia balik kampung(uhhu),lama juga krole lepak sana~sebenarnya kalau mengikut planning krole,lepas hantar dia ni pergi KL sentral krole nak balik terus(sal letih sgt)~but dia minta temankan makan pula???adus.nasib baik member kalau tidak krole blah je,so kitaorang pun pergi ke food court kat atas tu untuk mencari juadah pagi bagi mengisi perut kitaorang yang tengah kosong ni(heeee),so member krole ni mencadangkan makan kat "thai delite" pasal dia kata gambar-gambar dimenunya nampak best.

setelah membuat pilihan krole pun mengoder "nasi ayam sweet sour claypot",kalau tengok dari gambar menunya memang best mesti korang semua oder kalau tengok,tapi sekali sampai~adus apa ni!!!cuba korang tengok gambar kat atas tu,ada rupa nasi ayam tak???sampai tergelak member krole,kalau makan macam ni aku boleh masakan untuk kau dia kata(heeee~).maybe ni menu baru kot?biasalah krole ni budak kampung~hehehe

but overall oklah~hehehe macam biasa kalau krole mesti licin punya,rezeki tu heeeee~burpppp!!!excuse me~kenyangnya


p/s : wuahhh member lik kmpong~

20 Komen:

n4dh!3r4 said...

indah kabar dari rupa.. hihi :P

S.U.R.I.A. said...

btl2....nmpk sedap..jer...padahal...mmg sodappppppppppppppp

fairuz said...

hahah. tu macam masak main campak2 jek.

YOUsoF said...

hahaa ni cam rupa nasi ayam pantas je.. mesti agak hangit baunye kan. Takpela zekei Krole kot ;D

*Teringat kat sedara seagama kita kat sana yang tak dapat makan kan~

roe233 said...

hye krole, :)

just to let u know yang ministry of moment ada buat contest and they just extended the deadline till tomorrow at midnight. harap sudi join. :) InsyaAllah kalau menang, winner gets RM2,000 worth of photography package.


details ada kat blog roe.. very simple requirements dia. jemput join ya? :)

Afiq Bukhari said...

nasi ayam ape tu krole,hitam je hehehe yang penting krole da telan kesemuanya :D

Idalara said...

Biasa lah krole...strategic utk melakukan..sama mcm kt sogo..tguk gambar bihun goren special, udangnya sebesar lengan..bila dapat halus mcm udang tk cukup zat..harga pulak mahal termasuk tax bagai..mahal kalau sama mcm dalam gambar ok lah juga..

krole said...

nadhiera=hehehe tol2 wak ngeee~

krole said...

suria=hehehe bole r tahan ngeee~

krole said...

fairuz=ngeee~tau xper ehehe

krole said...

yousof=tol2 yusof,syukur ngan pe yg ada~

krole said...

roe=wuahh cam best je~

krole said...

afiq=rugi kalo x mam fiq...da bayaq kan ngeee~

krole said...

idalara=wuahhh kre snasib ngan krole r ni ngee~

iRfan Johan said...

ini mesti mber yg belanja kan??? haha...org da payung, makan je smpai habis...rezeki tue. nmpak menarik~! hehe.

pN.rOs said...

hahhaha... menu tu mmg la almost all kedai akan tunjuk yg lawa2 jer...
hakikatnya ampes

allyza abdullah said...

bukti, luaran xpenting :)

krole said...

irfan=terbalikkan bro..krole yg blanjew ngeee~

krole said...

pn.ros=hehehe tau xper ngee~

krole said...

allyza=hehehe tol2...