Tuesday, December 7, 2010

"Kenapa Diri Aku Bertuah?"(Special giveaway)

Kenapa diri krole bertuah???nak tahu kenapa???kita tunggu selepas iklan ini hehehe gurau je(kang kena lempang lak),ohya terlebih dahulu krole ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada blogger mizz darkness yang baik hati(tp nme mmg brutal o0o0!!!)kerana sudi memperkenalkan a.k.a mengetag kontest ini kepada krole...sepanjang krole berbloging ni belum pernah lagi jumpa kontest seperti ini,kerana dalam kontest ini hadiah ditentukan sendiri oleh pemenang sendiri(wuahhh!!!),apa lagi jomlah ramai-ramai join,kot-kot menang boleh minta kereta myvi(hehe gurau je).

ok~bertukar ke mood serius pula,kenapa krole bertuah??krole merasakan diri krole sangat bertuah kerana masih lagi mempunyai kedua-dua ibu bapa krole...krole bersyukur sangat walaupun kini krole jauh dari mereka namun alhamdulillah telefon tu memang selalulah ngeee~merekalah tempat krole nak bermanja,berkongsi kesedihan, serta kegembiraan krole...dan krole akan sentiasa mendoakan kedua-dua ibu bapa krole akan dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki sentiasa,namun kebelakangan ni bila krole telefon kat kampung je,mesti mak tanya begini "bila kau nak kawin ni krole?",hehehe mungkin mak risau kot pasal krole tak kahwin lagi,insyallah mak kalau ada rezeki dan jodoh mesti krole kahwin punya~itu je lah jawapan krole selalu hehehe...adoi apa krole merapu ni?

sebab yang kedua ialah kerana krole dikelilingi dengan member-member yang best dan mengambil berat pasal krole,tidak kiralah sama ada dialam nyata ataupun alam maya,alhamdulillah syukur~krole sayang korang semua dan krole rasa bertuah sangat dapat berkawan dengan korang semua.krole doakan moga korang semua berbahagia disamping keluarga yang tersayang.

ohya kalau krole menang,krole tak minta banyak wak cuma topup je,pasal mudah nak bagi ngeee~(cam kmfrm mng lak ngeee)

bagi sesiapa yang berminat nak join kontest ni sila klik sini


p/s : bertuahnyeee kroleeee!!!!

13 Komen:

.::aLiEsYa::. said...

salam..

hye thanx for joining...
soal jodoh tue kan rahsia Allah..
InsyaAllah...tak lama dah tue kot =)
Setiap manusia memng bertuah kat muka bumi Alah nie n kita lebih bertuah kerana dapat merasai nikmat Islam dan Iman =)
Anyway,thanx..InsyaAllah,kalau ada rezeki,dapatlah hadiah topup tue ye =)

krole said...

aliesya=walaikumsalam~hehehe tol wak krole stuju sgt ngeee,tq sudi mai sni n follow krole ngee..best kontest wak ni~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Salam..
wahh good luck ye krole

krole said...

LM=wuahhh tq2 wak~x nak joinker???

Fyzal said...

wah.. boleh mintak hadiah.. hehehe.. menariknya.

krole said...

fyzal=hehehe rugi kalo x join ngee~

hamzah ian said...

contest eh? gud luck k.. hoho

Amy Syaquena said...

As'salam..

Amy singgah melawat blogger2 yang amy belum kenal, salam kenal dan amy follow blog nie ye...

krole said...

hamzah=yer kontest bro ngee~wuahhh!!!tq2

krole said...

amy=wuahhh salam perkenalan..ok2 izinkn krole follow lik yer~

Tomato Gurl's Life said...

good luck!!

krole said...

ciktom=wuahhh tq2

Norhayati Rostam said...

Ehem2,
esok gak masuk minang.
lalala~