Sunday, December 5, 2010

Header Untuk Blogger Wanie

wuahhhh!!!hari ini pagi-pagi krole dah keluar rumah ikut member jogging,memang semput heeee~lama dah tak jogging...tapi best juga waktu jogging tu tiba-tiba dapat idea pula untuk mengedit header blog untuk blogger wanie.baru-baru ni krole ada buat banner untuk blogger naz kan?so waktu tu blogger wanie bertanya kepada krole sekiranya boleh membuatkan header untuk blog beliau dan setelah membuat survey keatas blognya,krole bersetuju untuk membuatkannya satu header blog yang krole rasa bersesuaian dengan blog beliau,harap blogger wanie suka ye dengan design yang krole buat ni.


ok inilah design yang krole berjaya hasilkan untuk blog wanie,harap wak suka ye~walaupun simple tapi krole rasa header ni memang sesuai dengan blog wak.


p/s : perghhhh!!!siappppp!!!

11 Komen:

Wanie said...

thank you krole !! ur the best .hehe

nazirulhazwan~ said...

haha, nice la.kepada sume, pakcik krole ni mmg baek hati;p

Wanie said...

btul2 :) stuju

jaya jr said...

aish..tak boleh jadi ni..

RQ header friendstop hantar ke kroleZONE..

sending...

delivered..ok

krole said...

wanie=heheh xdak hal r wak~

krole said...

naz=heheh tq bro~

krole said...

wanie=hehehe ade pnyokong naz ni ngeee~

krole said...

JJ=ngeee~xdak hal r JJ...

jaya jr said...

eh silap2..header susahkan krole lebih2 pulak..RQ banner aa..jj xde banner lagi..heee

krole said...

JJ=hehehe banner tok blog...xdak hal r JJ...ok2...kalo free krole batkn yer~

Nur Afrina Binti Abdul Malik said...

Mcm mane nak edit2 ye...kat mane?? XD