Friday, December 10, 2010

Batuk + Selsema = Sakit

Alhamdulillah~dapat juga krole updated blog untuk hari ini,hehehe~minta maaf semua bukan krole tak nak "blogwalking" dengan korang semua,tapi...buat masa ini tahap kesihatan krole tidak berapa mengizinkan untuk krole "terbang-terbang" ke blog korang,krole memang tak suka kalau selsema ni~makan langsung tak rasa tambah-tambah lagi nak bangun pun tak larat yang bestnya tercombo lak dengan batuk,wuahhh!!!dasyatlah...inilah gabungan yang krole memang tak suka...so krole nak berehat dulu yer(atas nasihat doktor ngeee),dan krole ucapkan happy blogging untuk semua~ohya sebelum krole lupa terima kasih juga kepada member-member yang sudi singgah keblog krole ni,kalau dah ok nanti krole akan balas jejak korang semua ye.

ok,krole rehat dulu ye~tak larat dah ni...Assalamualaikum~


p/s : adoiiii~!!!cakitnyaaa~!!!

18 Komen:

pN.rOs said...

wish u cepat sembuh... makan ubat...
jangan main ujan eheh

Princess Nur said...

get well soon ye..me pun baru sihat ni :)

dak eina said...

jage diri k krole...jgn lupa makan ubat.. :)

bungakuning . said...

semoag cepat sembuh . minum air suam banyak2 .

Cikbelog said...

semoga cepat sembuh ya :]

diana said...

sekarang memang musim orang demam ni..
banyak2 bereht ye..
semoga cepat sembuh..

nadzirah aqilah said...

get well soon krole..

saya pun ngah sakit tekak nie.. nak cakap banyak pun xde mood.. huhuhu

chuu said...

semoge cpt sembuh krole :)

zazaw said...

semogaaa cepat sembuhh
jgn lupa makan obattt

krole said...

pn.ros=wuahhh tq...heheh ok2 wak~

krole said...

princess nur=wuahhh!!!ok r wak..krole ni...adus cakitnyeee!!!

krole said...

dak eina=wuahhh tq2 wak~krole akn igt slalu~walopon x sdap heee~

krole said...

bungakuning=wuahhh tq2...ok krole mnum manyak2 yer~

krole said...

cik belog=wuahhh tq2 yer wak~

krole said...

diana=tu r wak~mmber2 krole pun rmai yg demam skngni~tq2 yer~

krole said...

nadzirah=wuahh get well soon wak,hehe same r wak..krole tak larat nak BW bat msa ni~adus

krole said...

chuu=wuahh tq2 ngee~

krole said...

zazaw=wuahh tq2 wak!!!krole xkn lpe psan wak tu...ni nak p mam obat r ni~mmg x sdap ngeee..