Saturday, December 11, 2010

Keyword Yang Pelik

Baru je kejap tadi krole buka akaun nuffnang,hehehe saja nak tengok pencapaian krole untuk hari ni,seperti biasa krole akan buka ruangan Analytics terlebih dahulu untuk melihat kadar traffic blog krole dari pagi tadi(tak banyak pun,ahaks),selalunya lepas tu krole akan logout tapi hari ini entahlah tiba-tiba gatal pula tangan krole ni nak cek keyword yang ada kat blog krole(mungkin sal lama tak buka kot),so gambar kat atas tu merupakan keyword yang ada kat blog krole untuk hari ini,walaupun tak banyak seperti blogger-blogger otai punya,krole tetap bersyukur kerana korang semua sudi membaca karya-karya krole didalam blog ni.cuma ada satu keyword yang krole tak berapa nak paham,krole zoomkan untuk tatapan korang ye.


hehehe~apa maksud keyword ini ye???krole betul tak paham,bagi blogger-blogger yang mengetahui mengenai keyword seperti ini harap korang sudi berkongsi maklumat bersama krole yer~happy blogging semua.


p/s : saja2 ngeee~

24 Komen:

Miela Tahril said...

ahaaa keyw0od tu agak pelik

(

apakah????uhuuuuu

krole said...

miela tahril=tu r yg krole nak tau sgt tu heee~apakah???

Miela Tahril said...

macam2 plak kan..miela pon tak tahu..tapi klakar plak. tekan ( akan kua blog krole plak ye..unik pon ade.eheee...
krole patung ape yg krole suke tuh???comel bt0l la :)

fikri91 said...

dasyat r blog ko bro..
mcm2 keyword yg singgah...
aku pun nak try usha dekt nufnang keyword aku r..
ada tak keyword yg pelik2..:)

krole said...

miela tahril=owhhh name ptung tu ke??domo-kun wak~suke sgt...pminat fanatik domo ni...cutekan?

krole said...

fikri91=hehehe besa je r ngee~aha...cube cek mgkn de mende plik~

HAZWAN17 said...

memang pelik keyword tu haha

caliph shuriken said...

keyword plg pendek tu krole, hukk...

krole said...

hazwan=tau xper..apakah??hehehe(suke lak)

krole said...

caliph=heheh yer kan?ngeee~

najihah sahami said...

msti trafik kr0le gempak kan?hehe

krole said...

mish=eh xdak r mish..sikit je..silap2 mish g tinggi~

Siti Safiyyah said...

hehe, suke care krole. mrendah diri jek ble org puji. padahal orgnye tinggi. ahaha. :P

krole said...

siti=wuahhh jgn kate g2 wak..krole dak hingusan g ngeee..mnyak g tak tahu dlm dunia bloging ni~

akeep razalee said...

dia nak bagi senyuman tuh. kena la terima. .hahaha

Rozuan Ismail said...

x leh nk komen la..

boleh tlg sy x..pergi kt post bru sy..

tlg ajar sy mcm mana nak buat read more..

krole said...

akeep razalee=hehehe ok2..krole terima ngeee~

krole said...

rozuan=owhhh sal readmore tu xdak hal r bro...okai sat2 krole komen tmpt bro ye~

* MissYaniAbdullah * said...

HAHAH SUNGGUH PELIKK

krole said...

missyaniabdullah=hehehe nmpknye ramai bersetuju ngan krole ngee~tq wak

Miza Yusof said...

sanagt-sangat pelik :)

krole said...

miza=hah~tngok miza pon rase pelik ngeee~

anakpakdin said...

hye :)
selamat mengundi.

time undi nanti singgah no 260 k.

group 7- 260, 260 dan 260. thanx! =)

krole said...

anakpakdin=wuahhh xdak hal..hee~