Wednesday, December 22, 2010

Award dari LadyMiza

Wuahhh lama juga krole tak updated blog ni kan???bukan apa~sekarangni krole memang sibuk sangat dengan kerja-kerja yang tak pandai habis ni,dan lagipun mingguni krole kerja malam,so letih sangat bila balik rumah.ok,berbalik kepada topik kita hari ini...yeahhh krole dapat award,cerdit kepada blogger LadyMiza ataupun short formnya LM~mesti korang semua kenalkan blogger yang berasal dari Johor namun menetap diDoha(wuahhh!!!jauh tu),krole harap persahabatan kita akan terus berkekalan sampai bila begitu juga dengan member-member blogger yang lain~krole sayang korang semua.

sebelum krole ambil award ni secara rasmi,krole kena jawap beberapa soalan dulu~ok jom kita mulakan :

1. Apa pendapat anda tentang blog aku ni?
-bagi krole blog LM memang best dan mempunyai banyak cerita yang menarik,so korang smua rajin-rajinlah pergi blog ni,berbaloi o0o0o0!!!

2. Tempat yang paling nak dilawati?
-korea~tapi tak tahu bila boleh pergi...

3. Berikan 3 perkara tentang diri anda?
-suka makan apa saja(janji halal)
-fanatik anime
-fanatik domo-kun

4. Tag pada 5 orang?
-yang ni krole tag melalui shoutmix ye wak..harap wak x kisah...tq untuk award ni heee...


p/s : rndu nak BW ngan mmber2 ngeee...~

2 Komen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tq krole...hehe.

krole said...

LM=wuahhh xdak hal..krole yg ptot ucap trima kasih~ngeee