Monday, December 20, 2010

Buffered Earnings dari Nuffnang(9)

Rasanya lama juga krole tak update berkenaan encik nuffnang ni kat blog,so hari ini krole nak buat entri khas mengucapkan terima kasih kepada encik nuffnang kerana memberi krole buffered earnings yeahhhh!!!sampai hati encik nuffnang,lama juga krole tunggu BE ni~sikit lagi nak merajuk ahaks(hah pujuk cepat ngee~).kali ini krole dapat BE dari (ERA) lagi iaitu AMP KK Launch (Era) LB wuahh terima kasih krole ucapkan kerana memberi peluang blog krole untuk menyiarkan iklan daripada syarikat anda(ini kalii kedua o0o0o,yeahhhh!!!),dan credit untuk encik nuffnang kerana memperkenalkan blog krole kat dorang(ERA)hehehe.terubatlah sikit hati krole dengan insiden yang berlaku keatas krole baru-baru ini.

wuahhh best je krole tengok BE tu hehehe,kalau korang tengok kat atas tu..itulah saja BE krole setakat ni,kalau nak dibandingkan dengan member-member lain perghhh!!!jauh ketinggalan rasanya krole~(jeles)tapi alhamdulillah syukur daripada tiada langsung kan???ok akhir kata dari krole...I LOVE NUFFNANG!!!


p/s : semangat2!!!

16 Komen:

nba-Nur said...

Tahniah ye.. Semoga jadi pembakar semangat untuk terus buat entri yang baik untuk dikongsi..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam
tahniah wak..saya pun dapat dari era jugak..hehe

krole said...

nba-nur=insyallah wak..tq ye~

krole said...

LM=wuahhh tahniah tok kte brdua wak..yeahhh!!!

Azmi said...

TAHAHNIAHA...haha...
murah rezeki dari Allah

Gayahspears said...

tahniah ya krole... Gayah sampai skrg tak pernah dapat BE lagi..huhu

krole said...

azmi=wuahhh rindu ngan azmi..chatke???

krole said...

gayahspears=wuahhh usaha g wak..insyallah dpt tu..nnt krole up2 traffic wak..yeahhh!!

nadzirah aqilah said...

sya tak pernah dpt BE.. sob3...

hahahaha

krole said...

nadzirah=hehehe nnt dpt r tu ngeee~

Norhayati Rostam said...

Tak pernah dapat gak.
hee~

blog-tips-kurus said...

bile nak kene tempias MrKrole Domo ni?!!

♥-- emieysandra --♥ said...

nk ckp gak..i love nuffnang, ehehe ;)

krole said...

cahayamylife=wuahhh usaha g wak ngee~

krole said...

tips=heheh xdak r wak..krole bese2 je ngee~

krole said...

emieysandra=hehehe~me to wak...