Thursday, December 2, 2010

Bila Terlampau Minat Kepada Anime

Malam semua,malamni nak cerita pasal anime pula...mesti korang semua ada anime kesukaan korang kan?macam krole semestinya naruto dan kedua adalah bleach,hehehe kerana jalan cerita dan lukisan yang mantap,dari sekolah sampai sekarangni krole tak pernah berhenti membeli komik,cd,dan aksesori yang berkaitan dengan naruto or bleach ni,tapi malamni krole bukan nak cerita pasal komik-komik ni~mesti korang tahukan cosplay?dimana peminat-peminat anime akan meniru watak kegemaran mereka,memang best~tetapi kadang-kadang tu lawak juga krole tengok~nak tengok tak?jom layan


ni mesti terlebih makan ramen ni~ngeeee,but krole respek dorangni kerana berani mengayakan watak kegemaran mereka~bravo-bravo!!!

wuahhh krole suka dengan gambar ni,real tue...bilalah dorang nak buat naruto versi real pula?


wuahhh ni yang krole suka sangat...domo-kun tu!!!,hahaha~pecah perut krole...tapi bab kaki tu yang tak le blah ngeeee~



p/s : sekian dari krole heee~

17 Komen:

Fiqah Alias said...

haa~ tetibe je fiqah teringat kt kwn fiqah sorg nie...laki...dy obses sgt2 kt spongebob...hr tu time hari sukan,dy pakai maskot spongebob tu...hee~ comel la pulak nmpk...hehe...(^_^)

NuSaNa NoSa 91 said...

ha3~ lwk la part domo-kun tuh~ ha3~
btw, keen pling ske anime MSGSD~~ ^_^

krole said...

fiqah=hehehe besa r tu wak..da mnt katakan ngeee`

krole said...

keen=wuahhh...bgui2...nnt le bat en3 sal tu keen heee~

najihah sahami said...

waa...suke g kat sungei wang sebab selalu je ade pertandingn cosplay..kan2??

krole said...

najihah=heheh yer~wak pnah ikotker???

Siti said...

saya suka conan..eh dia tu kategori anime ke?hehe

cik hani said...

suke betol krole dengan domo-kun. hehe :) saye suke naruto.besh.

fairuz said...

naruto je yang gua kenal. kah kah kahh

krole said...

siti=aha~yer siti ni mesti suka jnis penyiasatan kan?

krole said...

cik hani=sal krole da jatuh cinta ngan domo ngeee~

krole said...

fairuz=heeeee~byk g anime ni wak...ngeee

fatin izzati said...

hahahhaa....

krole said...

fatin izzati=hehehe~

nidron said...

hahaha.. naruto dah terlebih besar la....

krole said...

nidron=ngeee~terlebih mam ramen tu heee

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy pun minat giler
diz week nak g cosplay event
jom !!
dear tolong support dan vote saya no. 382 (dari kumpulan 10) di BPM esok yer.
http://princess-momoy.blogspot.com/2010/12/tempoh-untuk-mengundi-no-382.html TQ for ur support