Monday, December 27, 2010

Contest Aku dan Kaca Mata

Pertama krole ingin mengucapkan terima kasih kepada blogger matdin kerana mengetag satu kontest yang amat best kat krole~sebenarnya semalam lagi krole dah plan nak buat entri berkenaan kontest ni,tapi biasalah masa terlampau jeles dengan krole semalam(heeee~).ok,kontest ni berkenaan kaca mata hitam dan syarat- syarat untuk menyertai pula amat simple dan mudah ngeee...eh???lupa pula,kontest ini dianjurkan oleh blogger Syafiq Rosli dan kalau nak cerita pasal hadiah yang disediakan oleh penganjur,perghhh!!!senang cakap memang lumayan dowh~so bagi menyertai kontest ni krole pertaruhkan gambar kat bawah ni ngeee~harap syafiq suka ngeeee.

inilah kaca mata krole~heeee...murah-murah punya je,teringin nak pakai kaca mata rayban tapi budget kuranglah,harap-harap boleh menang kontest ni boleh tambah duit krole nak beli rayban,ngeeee...bagi member-member yang berminat nak join kontest ni sila klik sini, jom kita join ramai-ramai yeahhhh!!!

krole kena tag 2 orang :
1.blogger nadzirah
2.blogger zalin


p/s : spek...spek..spekkk~

22 Komen:

Anip™ said...

lawa spek..hahaha

Latest Entry :
-> Blog Review Special : Aq Naim, JOm Terjah !
-> Apa Kaitannya Games Island Trible Ini Dengan Idola Kecil 3, Pelik ?

najihah sahami said...

gdlak krole~!!!!

Fyzal said...

kontes ni mesti kene kaca mata hitam ke bro. kaca mata biasa tak boleh ke? hehehe.

bro.. jemput join segmen pertama aku sempena penghujung 2010 kat entri ni.. http://fyzals-territory.blogspot.com/2010/12/yang-termanis-dan-terpahit.html

Miss Yaty said...

gudluck krole ;)

matdin said...

wah!! comel spek krole hehe..

emieysandra said...

waah..kne mnang ni..gudluck Krole!
~_^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

goodluck awak..wah ensem ni..mesti leh menang kan?hehe . saya nak masuk gak...nak jugak..hehe

Norhayati Rostam said...

All the best Krole

Oong-ong said...

ahaa...nmpak hensem...cermin mata tu..hahha..jgn marah krole

nadzirah aqilah said...

hakhakhak.. spek tu spek b***... gud luck krole..

wooo.. tag ntuk saya.. okey2.. akan cuba dilaksanakan secepat mungkin.. kena buat marathon nie..

krole said...

anip=hahaha tq2 ngee~spek tu mmg lawa

krole said...

najihah=wuahhh tq2 wak~

krole said...

fyzal=insyallah zal..kalo ade mse krole bat...bkn pe manyak keje r skngni~

krole said...

miss yaty=wuahhh tq2 ngeee~

krole said...

matdin=huhuhu..cumil ke spek tu?ngeee~

krole said...

emieysandra=huhuhu..kalo de rezki wak~ngeee

krole said...

LM=wuahhh join r wak..best ni..hadiah lumayan~

krole said...

cahayamylife=wuahh!!!lme x nmpk wak~tq ye...

krole said...

0ong-0ong=hehehe x mara pon ngeee~tq

krole said...

nadzirah=shishhhhh~!!!wak jgn gtau org len ngeee...wuahhh join ye wak..hadiah lumayan o0o00o...

Syafiq Rosli said...

toing2..tuan tnh dtg tgk..all da best ya

krole said...

syafiq=wuahhh!!!tq2 ngeee~