Wednesday, December 1, 2010

Gumbiranya Rasa Hati.

Pagi tadi waktu nak present kertas kerja yang krole buat semalam,takut juga o0o0o0!!!macam-macam berlegar dalam fikiran krole ni~boleh dikatakan banyak yang negatif dari positif,namun semasa menyampaikan hasil kerja tersebut,alhamdulillah bos krole berpuas-hati dengan hasil kerja krole(peghhhh!!!selamat),agaknya lebih kurang 2 jam krole dalam ofis bos tadi.rasa kekok lak,kerana rata-rata orang yang ada kat sana semua berpangkat tinggi,krole je kuli heee~boleh kata semuanya berjalan lancar hari ni,dan bos krole bagi cuti kelepasan untuk krole hari ini atas hasil kerja yang memuaskan yeahhhhh!!!


rasa berbaloi lak krole berpenat lelah dan tidur lewat semalam hanya sekadar untuk menyiapkan kerja ni,hehehe~kalau macamni selalukan best,hehehe(tq bos),okai semua krole nak lelap kejap,nak cover balik semalam punya...huahhhhh!!!(menguap).



p/s : kang le BW yeahhh!!!

6 Komen:

Siti said...

haa see? berbaloi kan kerja keras (walaupun kene marah) huhu, :)

munna said...

best gak dpt bos macam tu.. menghargai usaha penat lelah pekerja dia...

krole said...

siti=heheh tu r tq2

krole said...

munna=tu r wak..syukur sgt ade bos gni ngee~

Azmi said...

tahniah la yer..hehe..

krole said...

azmi=hehehe tq azmi~