Tuesday, June 11, 2013

Hari Ini Aku Dapat Tahu

Banyak ilmu yang aku dapat hari ini... hari ini aku dapat tahu bahawa terdapat bukti dari NASA menunjukkan bulan pernah terbelah dua dari blogger Daxx, siap ada gambar tu!. Hari ini aku juga dapat tahu berkenaan isu design pelamin versi last minit dari blogger MizzTina, hahaha! tergelak sangat bila baca entri dari dia ni. Hari ini aku juga dapat tahu jawapan "kenapa susah nak jumpa lelaki baik dan kenapa lelaki suka mempermainkan perasaan wanita?". Krole dapat tahu pun all thanks kepada blogger acik, huh! syukur sangat berpeluang baca artikel macam tu. Ohya! hari ini aku juga dapat tahu tentang karnival usahawan industri asas bumiputra pulau pinang yang diadakan di Wangsa Maju dari blogger sop. Huh! memang happening program tu. Tak lupa juga hari ini aku dapat tahu yang blogger el sekeluarga bercuti kat melaka dan siap mandi kolam lagi hahaha! cuti sakan kau el.

Aku juga dapat tahu yang blogger mak dara dah publish sebanyak 2 ribu entri hari ini, wah! terbaik!. Hm... tak lupa juga, hari ini aku dapat tahu tentang sindrom tica dari blogger bunda, pergh! memang dahsyat sindrom ni. Lepas tu hari ini aku juga dapat tahu tentang ciri-ciri kejayaan sesebuah blog dari blogger puteri kasih, info yang amat berguna sekali. Huhuhu... hari ini juga aku dapat tahu tentang perkembangan adik sadiq iaitu anak ketiga blogger KM7, krole yang juga merupakan seorang ayah terasa sangat keseronokkan beliau. Krole juga dapat tahu hari ini sebuah kata motivasi yang menarik dari blogger mia liana,confirm lepas ini akan sentiasa tenang menghadapi ujian daripadaNya. Akhir sekali hari ini aku juga dapat tahu yang blogger boni kacak baru pasang line streamyx setelah 2 bulan tekanan gara-gara benda tu. Hahaha! lepas ini bolehlah beliau mengaum puas-puas kat blog. Oklah sampai disini saja entri mengarut krole ya, harap anda semua faham hihihi... sibuk sangat hari ini, happy blogging semua.


Iklan : "Sila Klik Sini untuk undi krole dalam digi wwwow award sebagai "blogger of the year".


p/s : menarik tak entri ni?

19 Komen:

Mieza Jhaa K said...

Baguskan jadi pembaca blog2 yg berinformasi.

PeRdU cINta said...

moga segala ilmu yang diperolehi dimanfaatkan sebaik baiknya..

Aku Penghibur said...

wahhh creative :) buat entri melalui pembaca.. great

PakcikLie PCL said...

happy blogging jgk..

AiSyA LiEzA said...

^^v byk informasi melalu pembacaan :)

latifah zainal said...

Banyaknya yang awak dapat tahu...alhamdulillah makin banyak ilmu yang diperoleh

Sop said...

Sop baru tahu banyak bro krole baca entry blog :)
entry yg menarik bro krole
x sangka byk yg dpt tahu dr melawat blog org :)

Nao Mei said...

Banyak ilmu yang kita dapat dari berblogging nie kan...menangis ketawa bersama....jangan lupa...jadilah seorang ayah yang baik dan bertanggungjawab :)

smile always

Daxx said...

Blogging & Blogwalking sambil timba ilmu pengetahuan itu bagus! hehehehe

S.K.A said...

ha3..kreatif bro :) smbung ayat cm2 je..smua ada kna mgena..yg baik kta kutip sma2..

Giorgio Izas said...

Giorgio pn baru tahu bahawa Krole dh mempromotekan banyak blogger2 otai dlm entrynye... Syabas (^_^)

Ca Ezah said...

skang ca dpt tau semua yg krole tau dr apa yg krole beritahu.. haha

Shaiful Zaidi said...

salam krole...rajinnya krole bw.

el said...

jgn risau krole..el dah vote ang dlm digi wow tu hahahahahaha

Khai♥Rin : anies said...

tu yg best ttg blog ni..selain cerita peribadi ada ilmu lain yg kita peroleh..pendek kata, blog2 ni mcm 'kelas2' kita ;-)

Kisah Si Dairy said...

wah..pandai betul krole buat ayat..best2

I am niesahanif said...

hari ni sy dpt tahu mcm2 sbb bce 1 entry krol je pun :D

puteri kasih said...

wah bro krole memang kreatif la buat entri camtu. Hari ini puteri dapat tahu tentang pelbagai perkongsian yang menarik dari rakan-rakan blogger yang lain selepas membaca entri dari bro krole :)

p/s thank you selitkan link blog puteri kat entri ni juga ^_^

Nana Liena said...

baru baca..hehe..berapa kali la perkataan baru aku tahu dimention..hehe